Godišnji horoskop za 2024. godinu donosi Strelcima uspeh u ostvarivanju dugoočekivanih planova i težnji. Promena okruženja i hrabrost otvoriće pristup sreći, zahvaljujući položaju Saturna i blagonaklonosti vladara Strelca, Jupitera. Samo treba da se - usudite.

POSAO I NOVAC:

 2024. godine, vaš profesionalni put je osvetljen prilikama. Jupiter, vaša vladajuća planeta, ima povoljan položaj i donosi sreću i napredak u vaš profesionalni život.

 Očekujte uzbudljive projekte, promocije ili čak promenu karijere koja je u skladu sa vašim strastima. Dugo ste čekali trenutke spoznaje koje zaslužujete i izgradili se. Vreme je da verujete u sebe i napravite korak napred. Uzmite plodove koje ste sami posadili. Finansijski, posvećen trud će se isplatiti, a neočekivani dobici su sasvim mogući. Ovo je godina mudrih ulaganja i donošenja smelih finansijskih odluka. Verujte svojim instinktima i istražite inovativne načine stvaranja bogatstva.

LJUBAV I PORODICA:

 Što se ljubavi tiče,  2024. obećava godinu produbljivanja odnosa i novootkrivenih ljubavi. Bez obzira da li ste slobodni ili u vezi, energija Venere će doneti romantiku i harmoniju.

 Za parove, ključ uspešne komunikacije je da otvoreno izraze svoja osećanja i ojačaju odnose. Ne dozvolite sebi da stagnirate. Ako vam nedostaje konkretnija karika, predložite neke nove zajedničke aktivnosti. Produbite odnos. Znate kako to možete oboje, a zašto ne iskoristite sve slobodne trenutke za nove, zajedničke aktivnosti?

 Porodični odnosi će ojačati, a vi ćete naći radost u zajedničkim iskustvima. Budite otvoreni za nove veze i prihvatite ljubav koja vas okružuje. Samci bi mogli da pronađu posebnu osobu kroz neočekivane susrete.

ZDRAVLJE:

 Briga o vašem blagostanju je ključna u 2024. Pod uticajem Saturna važno je održavati ravnotežu između rada i brige o sebi. Prihvatite holističke prakse, fokusirajte se na uravnoteženu ishranu i uključite redovnu vežbu u svoju rutinu.
Mentalno blagostanje je jednako važno, pa razmislite o aktivnostima poput meditacije ili joge. Slušajte svoje telo i, ako je potrebno, odmorite se da biste napunili baterije. Zdrav način života će doprineti vašoj opštoj sreći i uspehu.

Možda će vas zanimati i mesečna numerološka naliza za decembar 2024. godine.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

 Izvor: Sensa.hr/Sensa/M.D.