Pripadnici horoskopskih znakova se različito ponašaju u vezama i raskidima, ali pojedini su potpuno bezobzirni i biće vam potrebno vreme da prebolite raskid. Poput Ovna, pre svega, piše portal Kluber.

Ljubavne veze ne traju uvek srećno do kraja života. Ponekad se ljudi rastaju. Njihovo ponašanje u takvim trenucima zavisi od mnogo faktora – od karaktera, iskustva, ličnih vrednosti... A astrolozi kažu da na ponašanje tokom raskida utiče i horoskopsi znak.

Evo kako raskidaju pojedini muškarci u ovim horoskopskim znacima:

1. Ovan

Ovi muškarci nastoje da budu otvoreni prema drugima, ali u odnosima sa ženama možda im je teško da kažu istinu. Obično koriste nagoveštaje, a ako partner ne shvati, Ovan može izazvati skandal i otići uvređen, kao da je on žrtva. Ovo može biti jedan od znakova da ste upoznali ranjivog narcisa.

2. Bik

Bikovi koji su u principu pravi porodični ljudi, ne žure da okončaju vezu. Umesto iskrenog razgovora, Bik radije ignoriše i zanemaruje partnerku, nadajući se da će ženi dosaditi i da će raskinuti sa njim.

3. Blizanci

Blizanci se plaše ozbiljnih veza i ne dozvoljavaju im da se razviju do tačke u kojoj postaje teško raskinuti. On bira taktiku izbegavanja, minimizira kontakt i celim svojim izgledom pokazuje da mu je dosadno. Ako ovo radi, hoće da vas iskoristi i obmane.

4. Rak

Rakovi izbegavaju da pričaju o vezama i više vole detinjasto ponašanje kako bi pokazali da nisu zainteresovani za nastavak veze. I uvek nađu objašnjenje za svoje nezrelo ponašanje koje im se čini sasvim logičnim. Veza sa detinjastim i neodgovornim muškarcem je poslednje što vam treba i ne treba da žalite ako raskinete.

5. Lav

Muškarci Lavovi pokazuju hrabrosti liderstvo u poslovnim odnosima, ali im je teško da razgovaraju sa ženom o svojim hladnim osećanjima. Oni mogu nestati bez objašnjenja i razloga. Partnerka u tom slučaju može samo da se pita šta se zaista dogodilo.

6. Devica

Muškarci Device izbegavaju da rešavaju probleme u vezi, očekujući da žena sama ode. Na ovaj način neće morati aktivno da učestvuju u raskidu i da pronalaze lek za ljubavnu krizu.

7. Vaga

Vage prave listu prednosti i mana, ali izbegavaju direktan razgovor. Umesto toga, oni mogu nagovestiti da ne zaslužuju tako divnog partnerakao što ste vi i tako vas elegantno slažu.

8. Škorpija

Škorpija pravi ogromne skandale pre nego što nestane, ostavljajući svojim partnerima osećaj zbunjenosti. Njegov temperament i agresivnost ih sprečavaju da uzmu u obzir osećanja nekada voljene žene.

9. Strelac

Muškarac Strelac postepeno pretvara romantične veze u prijateljstvo, i to tako vešto da njegova partnerka počinje da sumnja da je veza ikada i bila romantična.

10. Jarac

Jarac govori da je zauzet karijerom, a nikada direktno ne kaže da ne želi da više da bude u vezi. Njegov dar ubeđivanja pomaže mu da izađe iz veze bez nepotrebne drame i ne mora da se plaši da će veza postati ozbiljna.

11. Vodolija

Vodolija provocira ženu skandalima, kako bi ga odgurnula. Njegova strategija je da provocira i čeka da ona raskine sa njim.

12. Ribe

Ribe počinju da nestaju iz života žene, kao da je pripremaju za predstojeći raskid. Međutim, u početnoj fazi, oni to rade tako neprimetno, da partner ni nema vremena da shvati da je veza gotova. Periodi udaljavanja postaju duži, a jednog dana Ribenestaju zauvek.

Saznajte i koja 4 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE NOVČANI USPEH U 2024. GODINI: Kome se smeši povišica, a koga očekuje iznenadni dobitak

BONUS VIDEO:

ZA OVA 3 ZNAKA OD SUTRA SLEDI DECEMBARSKI PAKAO! Astrološkinja upozorila na kretanje retrogradnog Merkura: IZDRŽITE DO JANUARA  Kurir televizija

Sensa/L.S.