Astrologija

MESEČNI HOROSKOP OD 22. NOVEMBRA DO 22. DECEMBRA 2021: Saznajte kakve čudesne promene donosi čarobna vladavina Strelca

Autor Teodora Andrić

Astro prognoza za vreme boravka Sunca u znaku Strelca - saznajte šta predviđa mesečni horoskop od 22. novembra do 22. decembra!

Izvor: Shutterstock

Sunce prelazi u znak Strelca 22. novembr ai napušta znak Škorpije. Tokom vladavine Škoprije koračali smo kroz senke i suočavali s esa tajnama i nekim negativnim stanjima, ali Strelac nam sada donosi svetlost. Napokon vidimo svetlost na kraju tunela.

Period od 22. novembra do 22. decembra donosi ekspanzivan život i želju da učimo, razvijamo se, istražujemo i maksimalno koristimo pozitivnu energiju. Sezona Strelca je naša tačka u godini kada učimo, rastemo, podučavamo i pronalazimo inspiraciju. Nosi energiju koja nam pomaže da pronađemo avanturu, da lakoću i maksimalno iskoristimo kraj 2021. godine.

Strelca predstavlja Kentaur koji svoju strelu uperi visoko u zvezdano nebo. Ako pogledamo gde je uperena njegova strela, nalazimo zvezdu Antares, koja je poznata kao srce Škorpije. Srce Škorpiona predstavlja duboko i magično mesto. To je mesto gde se podsećamo na ono što je zaista važno i šta ispunjava naša srca. Zbog toga glavni fokus u ovom periodu treba da vam bude ono što će u vašem srce raspaliti vatru ljubavi i lepih osećanja.

Evo koji su glavni astrloški datumi u vladavini Strelca šta nam mesečni horoskop predviđa od 22. novembra do 22. decembra:

Sunce ulazi u Strelca 22. novembra - Kako Sunce prelazi iz vodene Škorpije u vatrenog Strelca, možda ćemo se osećati izražajnije, avanturistički i radoznali. Možemo tražiti nove informacije ili novo razumevanje stvari koje nam se dešavaju. Strelac je u znaku nastavnika i učenika, pa ćemo se možda u sezoni naći u takvoj ulozi do 22. decembra

22/23 novembar - Mesečevo kolebanje se dešava u toj ključnoj tački između pomračenja. Ovo je vreme kada se možemo osećati malo nesigurno ili na neki način van ravnoteže. Možemo se naći u preispitivanju puteva prošlosti ili suočavanju sa svojom prošlošću. Izazovna Mesečeva energijaa može doneti iznenadne promene ili ključne događaje. Najbolje je ostaviti prašinu da se slegne nekoliko dana, posebno ako se osećate neodlučno. Ovo je idealan period za manifestaciju, pa se aktivirajte na polju ostavrenja svojih snova.

28. novembar - Sunce u konjukciji sa Merkurom - Merkur se poravnava sa Suncem, što ukazuje da je započeo novi ciklus energije Merkura. U astrologiji, ovo se naziva superiorna konjunkcija. Energija Merkura se obnavlja i mi možemo osetiti da se mentalni procesi obnavljaju. Razmišljaćemo jasnije, vidimo stvari u novom svetlu ili pronalazimo inspirativne načine da sagledamo stvari.

29/30 novembar - Vesta u spoju sa Suncem - Asteroid Boginje, Vesta se poravnava sa Suncem aktivirajući njegovu energiju. Vesta je boginja ognjišta i vatre. Njen astrološki simbol je simbol plamena, koji predstavlja naš unutrašnji plamen nezavisnosti. Ona takođe predstavlja seksualno oslobođenje i podstiče našu slobodu da izrazimo svoju seksualnost. Vestina energija je veoma povezana i sa Devicom i sa Škorpijom. Pošto je njena energija u ovom trenutku jaka, možemo je koristiti da prihvatimo sopstvenu seksualnost, pronađemo svoju nezavisnost i povežemo se sa sopstvenim osećajem ličnog znanja.

30. novembar - Venera u sekstilu sa Neptun - Novembar je nosilac energije koja podstiče isceljenje srca, aktivaciju i buđenje srca. Mesec se završava prelepim i harmoničnim poravnanjem između Venere, planete ljubavi, i Neptuna, duhovne i bezuslovne ljubavi. Ovo je nežna energija koju možete koristiti da umirite svoje srce, praktikujete brigu o sebi i da brinete o svojim voljenim.

1. decembar - Neptun u direktnoj fazi - Očekuje nas jaka energija koja se kreće napred na kosmičkom nebu! Možda ćemo osetiti kako se ovaj zamah povećava kako se nedelje budu nastavljale. Direktno postavljanje Neptuna može doneti intuitivne uvide, kreativne eksplozije, pa čak i podići veo na nekom polju života koji je kod nas bio mutan.

3. decembar - Potpuno pomračenje Sunca i mlad Mesec u Strelcu - Glavni događaj u sezoni Strelca je ovo zaslepljujuće pomračenje Sunca! Ovo je ujedno i poslednje pomračenje u ciklusu Blizanci-Strelac sa kojim se suočavamo od juna 2020. godine, tako da će ovo pomračenje verovatno doneti nagrade za naš naporan rad. Pomračenja su akceleratori i pomažu nam da napravimo skok u novo stanje svesti. Napokon ćemo imati osećaj da stojimo na čvrstom tlu.

11. decembar - Venera u konjunkciji sa Plutonom - Venera i Pluton će ostati zajedno na našem kosmičkom nebu duže nego što je uobičajeno zbog predstojeće retrogradne Venere. Ova kombinacija energije može pokrenuti borbu za moć i poboljšanje novčane situacije. Ako se osećate sputano ili ugušeno od strane nekoga ili nečega, ova energija vam daje hrabrost i poziva vas da preduzmete akciju. Može pomoći da transformišete odnose u životu, omogućavajući da zakoračimo u novu moć.

18. decembar Pun Mesec u Blizancima - Kakav prelep pun Mesec za završetak godine! Ovaj pun Mesec donoseći snažnu energetsku silu i ekspanziju, pomažući nam da osetimo i povežemo se sa neverovatnim galaksijama koje žive u nama i svuda oko nas. Jupiter je prelepo usklađen sa ovim punim Mesecom, nudeći ekspanzivnu energija izobilja. Možda ćemo razmišljati drugačije ili ćemo uvideti stvari iz nove perspektive. Nove informacije i uvidi se mogu otkriti pod ovim punim Mesecom, ali je važno da sledimo intuiciju.

19. novembar - Venera kreće retrogradno i ulazi u Jarcu gde će ostati do 29. januara 2022. Retrogradna Venera je vreme kada stvari srca mogu da isplivaju na površinu. Takođe, može da osvetli naše odnose i izazove nas da preduzmemo akciju sa mesta usklađenog sa većom i višom ljubavlju. Sve što smo odlagali i ostavili nedovršeno, retrogradna Venera pretresa i svira kraj. Novac se takođe može pokrenuti pod ovom energijom, pokrećući našu samopoštovanje i vrednost koju pridajemo određenim stvarima u životu. Lekcije iz ovog perioda razumećemo potpuno tek kada Venera krene direktno.

20. decembar - Dan pre zimske kratkodnevice - Veruje se da energetska mreža planeta dolazi u harmonično poravnanje. Ovo poravnanje energetske mreže povećava isceliteljski potencijal prirode i našeg tela. Ovu isceliteljsku moć možemo iskoristiti tako što provodimo vreme u prirodi, učestvujemo u meditativnim praksama, biljnim lekovima, ili jednostavnim postavljanjem jansih namera za budunost.

Izvor: Sensa

Tagovi