ASTROLOGIJA - TAČNO VREME ROĐENJA PREDVIĐA BUDUĆNOST: Da li u vašem životu veći uticaj ima Sunce ili Mesec?

Da biste saznali budućnost, nije dovoljno da znate samo horoskopski znak, već i podznak i gde je Mesec bio u trenutku kad ste se rodili Za to je potrebno tačno vreme vašeg rođenja kako bi se videlo da li je veći uticaj Sunca ili Meseca

Shutterstock

Mnogi znaju samo svoj horoskopski znak ( to je znak u kome je sunce bilo u trenutku vašeg rođenja). Ali, za detaljniju astrološku prognozu, potrebno je izradiri natalnu kartu. Za to je potrebno da znate tačno vreme svog rođenja zato što doba dana u kome ste rođeni ima veliki uticaj- to je vaš podznak. Podznak određuje kako nas drugi ljudi vide i kako mi gledamo na svet., daje nam osobine, To je horoskopski znak koji se pojavio na istočnom horizontu u trenutku vašeg rođenja. Ali, da li ste znali da ako ste rođeni danju ili noću ima drugačiji uticaj i na vaš mesečev znak ( znak u kome je Mesec bio u trenutku vašeg rođenja)?

Zašto je vreme kada ste rođeni bitno za vaš Mesečev znak?

I sunce i mesec su podjednako važni — ne postoje jedno bez drugog. Kada razmišljamo o planetama i njihovom položaju na nebu u trenutku kada smo rođeni, Sunce je danju, dok se Mesec pojavljuje kasno popodne i noću. Astrološko sunce je ključna energija u ličnosti ljudi. Oni koji su rođeni kada je sunce na vrhuncu (podne) ili blizu njega krase ih smelost, otvorenost, hrabrost.

Oni koji su rođeni noću, s druge strane, imaju sunce koje se nalazi u donjoj polovini njihovih natalnih karata, što ih čini introvertnijim, ličnijim, osetljivijim, reflektujućim- kod njih je uticaj Meseca dominantniji. Ako ste rođeni u toku noći, Mesec postaje vaš svetlosni vođa. Znak, kuća i aspekti Meseca u vašoj karti postaju posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života, oni određuju vašu pravu prirodu, oslikavaju vaše prave težnje.

Izvor: Sensa