Ponekad se dešava da ne obraćamo pažnju na ono što viđamo, međutim, već je postalo poznato da ljudi neretko viđaju iste nizove brojeva, bilo da ih vide na satu, čuju u pesmi ili ih vizuelizuju u glavi. Ukoliko viđate niz 11:11 to je siguran znak da se nešto posebno dešava u vašem životu i da je to rezultat vaše transformacije u polju senzitivnosti i mindfulness-a.

Brojevi su inače vrlo značajni. Kroz njih nam anđeli govore da ćemo biti nagrađeni sa uvidom i visokom svesnošću. Kada jednom počnete da viđate brojeve, frekvencija vaše senzitivnosti će postajati sve jača!

Preokret vekova započeo je još krajem 2012. godine, tačno u 11:11 časova, po kalendaru Maja. Ovo je praskozorje Novog doba, kada je Mračno doba ostalo iza nas i vodi nas do Zlatnog doba, gde će se desiti autentični pomak u ljudskoj svesti.

Ukoliko viđate niz 11:11 znajte da su anđeli i duhovi tu da vas podrže, i da će uvek biti uz vas! Vodite računa da izbegavate negativne emocije kada vidite ovaj niz. Fokusirajte se na pozitivne promene koje prate vaš život trenutno. Može vam delovati teško da poverujete u viša bića, ali zahvaljujući njima možete pronaći životne odgovore i isceljenje koje nam Univerzum šalje.

Niz anđeoskih brojeva 11:11 je jasna poruka vama da treba da preuzmete kontrolu u svom životu, odgovarajućom upotrebom moći i sposobnosti koje posedujete.

Izvor: Sensa