Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KADA VAM KRENE LOŠE, SAZNAJTE DA LI JE U VAŠOJ SUDBINI ZAPISANA KARMIČKA GREŠKA: Postoji samo 3 načina da je rešite!

Kako prepoznati karmičku grešku i ispraviti je - najviše će vam pomoći intuicija!

 Kako prepoznati karmičku grešku i ispraviti je_1053658997 Izvor: Shutterstock

Karmičke greške se često događaju, ali ih je teško prepoznati. Ona nije kazna ili dug koju nam šalje Zakon karme, već greška koja nas vodi drugačijim putem života nego što treba da idemo. Ako ste izabrali pogrešan put ili ste jednostavno na raskrsnici života zalutali, Univerzum vas upozorava i pokušava da vas vrati na pravi kolosek. Greška se dešava kada radite ono što vam se čini ispravnim, ali se ne uklapa u vašu karmu, odnosno svrhu i životnumisiju koju je vaša duša odabrala možda i pre ovog života. Kroz našu intuoiciju, Univerzum nas upozorava da pravimo karmičku grešku i da nešto treba da promenimo.

Pročitajte još

Kako prepoznati karmičku grešku:

Kao da ne živite svoj život. Ovo je stanje uma u ​​kojem nam se čini da ne radimo ono što bismo trebali ili želeli. U većini slučajeva, Univerzum kroz naše šesto čulo se buni protiv pogrešne stvarnosti. Svaki dan se budite i shvatate da ne želite više da radite takav posao ili da ne treba da živite sa takvim partnerom. To je osećaj koji vam poručuje da glumite život, a u takvim okolnostima počinjete da gubite sebe.

Stalno vam propadaju planovi. Ovi planovi nisu sinhronizovani sa vašim višim ciljevima i zadacima, a nisu ni u skladu sa vašom karmom i zbog toga ne uspevaju. Na primer , otpušteni ste sa posla - možda se to dogodilo jer ta profesija uopšte nije za vas, u njoj ne možete da pokažete sve svoje sposobnosti i zaradite koliko želite. Ili, prekidate sa partnerom tek kada počnete da živite zajedno, jer ste shvatili da on nije vaša sudbina.

Saznajte i...

Nemate interesovanja i stalno se žalite. Karmička greška čini da budete zbunjeni i zbog toga nemate želju za razvojem. Radije ostajete da žalite nad svojom sudbinom i čeznete za nekim boljim danima.

Kako ispraviti karmičku grešku:

Ne mislite da vam je Univerzum okrenuo leđa, već verujte da ćete dobiti podršku i znak kojim putem treba da krenete. Možda će pokušati da vas upozna sa osobom koja će vas izvesti iz ovog stanja ili ubaciti nagoveštaje u obliku tajnih znakova. Zato budite otvoreni za sve promene i signale.

Slušajte svoju intuiciju. Šesto čulo će vam pomoći da izađete iz ovog ciklusa problema. Ako ste zbunjeni, potražite odgovore u vašoj duši i intuiciji. Ne postoji talisman ili posebna tehnika koja bi mogla pomoći da se sve popravi. Postoji mnogo rešenja, ali sva ćete pronaći ako slušate unutrašnji glas.

Meditacija.Kada meditiramo, uronimo u sebe i time povećavamo verovatnoću pronalaženja odgovora na pitanja koja nas muče.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj