Da li ste često bolesni, razdržaljivi ili se lako iznervirat? Ako ste umorni, nedostaje vam energije i nemate adekvatan san uprkos tome što ste se naspavali, moguće je da je vreme da očistite svoju auru.

Stalan osećaj iscrpljenosti, melanholija, neravnoteža između tela i uma - sve ovo mogu biti znakoci da je vaša aura zaprljana negativnom energijom i lošim vibracijama. Međutim, jedna aktivnost i ritual tokom jeseni mogu pomoći da je očistite na najjednostavniji način.

Reč je o šetnji po kiši! Možda zvuči neobično, ali jesenji kišoviti dani pred bnama mogu pomoći da se naša aura iščuisti, a energija preporodi. Možete uraditi jednostavnu meditativnu vežbu po kiši. Kad apočne lagano da pada, izađite napolje, zatvorite oči, podignite glavu nagore i pustite da kapi lagano padaju po vama. Osvestite svaku kap koja klizi po vašem telu, vizualizujte kako ispira svu negativnost iz vaše aure i toksičnu energiju koja se skupljala u vašem telu.

Važno je da ne izlazite kada je napolju grmljavina, kao i da ne budete previše mokri. Iskoristite tihu i nežnu jesenju kišu, provedite na njoj par minuta, a zatim uđite u kuću, posušite se i utoplite. U tom trenutku ćete tek osetiti blagostanje, prijatan i divan osećaj topline.

Bob Marli je govorio - "Neki ljudi osećaju kišu. Ostali samo pokisnu." Vi se potrudite da je osetite celim svojim bićem.

Izvor: Sensa