Svemir uvek vodi i osvetljava naš put napred, a ako živimo u miru, usklađeni smo sa energijom oko nas i obraćamo pažnju, velike su šanse da ćemo svuda oko sebe da vidimo tragove koji će nam pomoći na tom putu. Ne postoji pogrešan ili ispravan smer u životu, ali ponekad nam dopuštanje malo božanskog nadahnuća može pomoći da donesemo jasnije odluke i sledimo svoj put svrhe. Slediti put svrhe zapravo znači slediti našu istinu i ići u smeru naše duše i srca.

Jedan od najboljih načina da se to postigne dolazi od autorke Toše Silver, koja kaže: “Zadržite pitanje za Svemir u svom srcu. Sa potpunim fokusom i uverenjem zatražite njegovo vođstvo. Onda se pustite i vidite koje će vam mrvice hleba staviti na put. Pratite ih.”

Često nam može biti teško da prepoznamo te mrvice, ali evo nekoliko strategija za pomoć i kako možete da primite znak iz Svemira:

Razjasnite svoju nameru. Zašto tražite znak? Osetite svoju nameru i zapišite je na papir. Na primer - "Namera mi je da znam hoće li preuzimanje ovog posla biti pravi korak za moju karijeru?" Napomena: ovo je prilično zahtevno pitanje, ako ste novi u ovome, možda bi trebalo da počnete sa nečim manjim kako ne biste bili previše vezani za ishod.

Držite svoju nameru blizu srca, dopustite sebi da je osetite. Ne pokušavajte da budete logični sa ovim i da previše analizirate. Samo pošaljite svoje pitanje u Svemir i verujte da vas se čuje.

Zamolite Svemir za specifičan i jasan znak - da ga isporuči tokom određenog vremenskog razdoblja, da pošalje znak nekoliko puta (3 je dobar broj), zamolite Svemir da vam pomogne da znak bude jasan i značajan za vas.

Otpustite i ostanite otvoreni. Ovo je najvažniji od svih koraka. Znak možda neće doći na način na koji očekujete, zato ostanite otvoreni i verujte da vam je znak već isporučen. Takođe, pokušajte da se ne uvlačite u racionaliziranju svega što vam se događa kao "znaka". Samo pustite to i dopustite poruci da dođe do vas.

Svemir je neverovatna sila koja živi u nama i svuda oko nas. Kada se uskladite sa vibracijom vlastite duše i energija oko sebe, automatski ćete osetiti nit vodilju koja vas pokreće napred.

izvor: Sensa/Sensa.hr