Mudre žene imaju snažan karakter, ali su i vrlo emotivne i posvećene u ljubavi. Ipak, koliko god da vole, one ne tolerišu neke stvari i zahtevaju da u odnosu ljubav, razumevanje i podrška budu obostrana.

Postoji 5 stvari koje mudra žena ne oprašta muškarcu u romantičnoj vezi:

1. Slabost

Mudra i snažna žena je ona koja zna da se zauzme za sebe i hrabro se suočava sa svim lepotama i izazovima koje donosi život. Ipak, u ljubai ona je romantična i nežna, želi zagrlja i osećaj sigurnosti. Slaba osoba koja nije u stanju da se suoči sa sobom i svojim životom, nikada nne može biti ovo mirno i romantično utočište. Mentalno snažnoj ženi potreban je mentalno snažan muškarac koji će sa njom zajedno prebroditi životne oluje, ali i biti tu kada je potreban samo zagrljaj, bez reči, bez pitanja.

2. Infantilnost

Divno je kada ostanete radozano dete u srcu, ali ukoliko muškarac ima često nezrele karakteristike mišljenja, emocionalne reakcije i obrasce ponašanja, onda to mudroj ženi počinje da bude teret. Potrebna joj je osoba koja stalno teži duhovnom i intelektualnom razvoju i koja zna da preuzme odgovornost za svoje odluke.

3. Nedostatak podrške

U partnerskim odnosima međusobna podrška je izuzetno važna. Ljubav je tu da nam daje vetar u leđa i motiviše nas da ostavrimo željeno i postanemo najbolja verzija sebe. Ukoliko je partner ravnodušan prema vašim odlukama, namerama i izazovima, ili je sklon da vas sabotira, umesto da vas podstakne, onda razmislite da li mu je mesto pored vas.

4. Nepoštovanje

Poštovanje je neophodno u svakom odnosu - to je preduslov za pravu ljubav. Nedostatak poštovanje je znak uzbune koji govori - ovo nije prava osoba za vas. Ne plašite se usamljenosti, već budite svesnid a zaslužujete maksimaln ljuba vi poštovanje.

5. Nedostatak komunikacije

Kvalitetna komunikacija neophodna je za kvalitetan ljubavni odnos. Ukoliko partner ne želi da vas sasluša, ili zanemaruje vaša osećanja i "gura probleme pod tepih", ovo je znak da vaša veza ne ide u dobrom pravcu.

Ne zaboravite, ljubav je cvet koji neprestano treba negovati i zalivati, ali on zahteva obostranu pažnju.

Izvor: Sensa