Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

STRUČNJAK ZA ZAKON PRIVLAČENJA OTKRIVA - OKAČITE OVO NA ZID I PRIZVAĆETE PRAVU LJUBAV: Ubrzajte susret sa srodnom dušom!

Stručnjak za feng šui i zakon privlačenja Mari Dajmond otkriva - evo kako da privučete ljubav u svoj život!

 mari dajmond privlacenje ljubavi Izvor: Shutterstock/Youtube/Printscreen

Kada želimo da pronađemo pravu ljubav možemo se suočiti sa raznim izazovima, preprekama i iskušenjima, ali najvažnije je da ostanemo pozitivni i da širimo svetlu energiju. Baš ta energija, koja se najčešće budi kada osvestite ljubav prema sebi, putuje do vaše srodne duše i povezuje vas, spajajući vaša srca.

Pročitajte još

Mari Dajmond, stručnjak za feng šui i za zakjon privlačenja, otkrila je da postoje razni načini da privučete ljubav u svoj život, poput onih da nosite crvenu boju, kačenje slike sa pozitivnim motivima iznad uzglavlja kreveta ili korišćenje kristala i pročišćenje energije u domu. Feng šui saveti Meri Dajmond mogu biti magični, ali sada ćemo se fokusirati na njen način kako uz pomoć Zakona privlačenja možete privući srodnu dušu.

Počnite tako što ćete svojoj potencijalnoj ljubavi napisati romantičnopismo. Iako vi možda ne znate ko je osoba kojoj pišete, još ste niste upoznali, pišite iz srca ono što želite, vizualizujte i aktivirajte maštu. U pismu napišite kakva osoba želite da on bude, koje kvalitete treba da ima na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou. Razmislite o kulturnim aspektima koje biste možda želeli da privučete u osobi. Napišite sve što karakteriše vašu srodnu dušu i na kraju dodajte poruku kojom joj upućujete da ste spremni za vaš susret.

Saznajte i...

Zatim napravite tablu sa vizijama za sreću u vezi. Možete koristiti običnu tablu, a važno je da u centar stavite svoje pismo. Oko pisma zalepite slike, motivišuće poruke i simbole koje vas podsećaju na osobu koju želite da privučete. Na primer, ako je ljubiteljs porta stavite sličicu lopte, ako želite da je to uspešna i nezabvisn aosoba možete staviti neki simbol uspeha, grafikon sa krivnom koja raste, za ljubitelja životinja, zalepite sličice životinje, za obožavaoca muzike dodajte note itd... Što više vizualizujete i ispunite svoju tablu, to je veća šansa da će ona pomoći da aktivirate Zakon privlačenja ljubavi.

Svakog dana posmatrajte svoju tablu i možete dok je ukrašavate izgovarati afirmacije za privlačenje ljubavi. Istaknite tablu na vidljivom mestu i verujte da će prava ljubav doći. Prema fengšuiju, tablu je najbolje staviti u sektor ljubavi u domu koji se nalazi u na jugozapadnom delu vaše kuće.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj