Avgust će mnogi znakovi pamtiti po letnjoj avanturi, neki će se odlučiti da naprave korak dalje u vezi, dok će drugi morati da rešavaju nesporazume u braku. Evo šta vašem znaku predviđa mesečni ljubavni horoskop za avgust:

Ovan

Vreme je da odlučite da li ćete biti u vezi. Partner očekuje vašu pažnju i posvećenost, ako niste spremni da mu to pružite, nemojte gubiti ni svoje ni njegovo vreme. Tokom avgusta sijaćete posebnom energijom i lepotom, moći ćete bez ikakvog truda da zainteresujete bilo koga na prvi pogled. Oni koji su već u vezi uspeće da uspostavte period stabilnosti ako ne traže probleme tamo gde ih nema. Ostavite ljubomoru po strani, posvetite se partneru. Sada je najbolje vreme da uživate jedno u drugom, naročito ako planirate potomstvo.

Bik

Avgust nije najbolji mesec za izgradnju romantičnog odnosa jer je u toj sferi vašeg života došlo do zastoja. Mnogi Bikovi će zapostaviti ljubav, posvetivši se porodici, što brak uvodi u rutinu. Većina parova će doživeti određenu krizu. Za one koji su tek nedavno započeli novu vezu, zvezde ne obećavaju idilu. Shvatićete da ta osoba nije vaša srodna duša i da sa vama ne deli zajedničke poglede na budućnost. Bolje je prekinuti sada nego kada veza postane ozbiljna, tada će biti mnogo teže prekinuti. Usamljeni Bik će otkriti simpatije prema jednom od svojih prijatelja.

Blizanci

Previše sumnjate u svog partnera, a to vaš može dovesti do žestoke svađe. Pokušajte da manje kritikujete supružnika zbog ovog ili onog čina ili nedostatka pažnje. Trudite se da ne stvarate napetosti bez potrebe. Ako ste slobodni, do kraja avgusta imate šanse da vam se desi velika romansa. Oni koji su u braku, treba da donesu važne odluke i pokažu odgovornost.

Rak

Ako ste dugo u vezi, sada je odličan trenutak za korak dalje u vezi i venčanje. Zvezde su na vašoj strani. Oni koji su u braku u kome ima poteškoća i nesporazuma, treba na sve načine da izbegavaju dodatne svađe. Samci imaju otvoren put da upoznaju ljubav svog života. Ako vam se već duže vreme neko dopada, sada je pravo vreme da otvoreno priznate svoja osećanja.

Lav

Otvoreni ste za nove veze, spremni da volite i budete voljeni. Sada ste potpuno fokusirani na stvaranje harmoničnih odnosa, kako u ljubavnoj tako i u prijateljskoj sferi. Međutim, stvari ne mogu uvek da idu onako kako želite, a to će mnogo povrediti vaš ego. U borbi za srce suprotnog pola možete malo i da spustite svoje previsoke kriterijume jer ćete imati dosta šansi da uđete u vez. Ne isključuje se mogućnost ni ljubavnog trougla.

Devica

Tokom avgusta bićete posebno privlačni suprotnom polu, pa ako želite samo flert i zabavu, onda to neće biti teško postići. Ukoliko vam se neko dopada, morate se potruditi malo više kako bi vam osećanja bila uzvraćena. Krajem meseca pojedine Device dobiće priliku da ožive davno ugašena osećanja, bilo sa osobom iz prošlosti ili u braku, u kome se ugasila strast. Možete jedno drugom dati drugu šansu, ali nemojte kasnije da vam bude žao ako nešto krene po zlu. Pokušajte da ne ponavljate stare greške.