Ne zaboravite da zaslužujete pravu ljubav. Nekoga ko vas nežno podseća da zauzimate posebno mesto u njegovom srcu.

Možda ste umorni od izgradnje odnosa sa ljudima koji ne ispunjavaju očekivanja, ne poštuju i ne mare za vaša osećanja. Znate da želite nešto više, nešto opipljivije – odnos sa osobom sa kojom ćete se konačno osećati voljeno i zaštićeno. Sa nekim ko će vam svaki dan poželeti - "Dobro jutro".

Želite da upoznate nekoga ko se ne plaši da vam otkrije svoja prava osećanja. Sa nekim ko želi da podeli sa vama svaki delić duše i srca. Neko ko vas čini sigurnim i ne morate stalno da nagađate šta mu je zaista na umu.

Zaslužujete da budete sa nekim ko je spreman da mu postanete prioritet, da mu vaša veza bude prioritet. Neko ko sa vama želi da gradi život.

Zato izaberite nekoga ko će vas se setiti odmah po buđenju i radovaće se trenutku kada može da čuje vaš glas ili da vam pošalje prijatnu poruku.

Zaslužujete nekoga čiji će odnos sa vama učiniti najsrećnijom osobom na svetu. Nekoga ko će se diviti vašim uspesima, poštovati va i voleti onakve kakva jeste - sa svim vašim plusevima i minusima.

Zaslužujete vezu sa nekim ko će se brinuti o vama. Sa nekim ko će vas saslušati, ko će sa vama želeti da priča o tome kako vam je prošao dan, ne iz pristojnosti, već zato što će ga to zaista zanimati.

Zaslužujete vezu sa nekim ko nikada neće prestati da misli o vama. Ko će vam poslati poruku ujutru i ulepšati vam dan. Nekoga ko će zaspati sa vama u mislima i probuditi se.

Izaberite nekoga ko će svoja osećanja prema vama staviti iznad svog ega. Sa nekim koji će svakom svojom rečju, svakim delom dokazivati svoju iskrenost, odanost i ljubav.

Neko ko će vas nežno podsetiti da zauzimate posebno mesto u njegovom srcu. I voleti bezuslovno.

Izvor: Sensa