Možda se pitate šta zapravo muškarci žele i šta im je kod nekih žena toliko neodoljivo? Postoji nekoliko osobina snažnih žena kojima  muškarci ne mogu da odole, a te karakteristike nemaju nikakve veze sa oblačenjem, frizurom ili šminkom. Predstavljamo 5 stvari koje muškarci smatraju neodoljivim, prema pisanju sajta herway.net.

1. Smisao za humor

 Humor je odličan alat ako želite da ostavite dobar prvi utisak. Smisao za humor će svako druženje učiniti laganim, a čak i ako postoje izazovi, muškarac zna da je žena sa dobrim smislom za humor bolje opremljena da prevaziđe izazove. Pri tome, ne zaboravite da ako je vama smisao za humor privlačan kod muškarca i njima je to pravi magnet na ženi.

2. Mlado srce

Jedna od neodoljivih osobina koja privlači muškarce je mladost ali ne, ona po godinama već mlado srce i radoznali um. Ovo nema opet nikakve veze sa izgledom, telom i borama. Žene koje su neodoljive muškarcima uvek imaju taj razigrani duh i mladalački um koji neprestano traži nove izazove. 

3. Ranjivost

 Muškarci često smatraju da je ovaj kvalitet primamljiv jer žele ženu koja se ne plaši da bude svoja. Naravno, postoje neka ograničenja za ovo pravilo. Ranjivost ne šalje poruku: "Za sve u životu se oslanjam na tebe," već "Otvorena sam, znam svoje tačke bola i sa njima mogu da izađem na kraj."

4. Ljubav prema sebi

Žena koja voli i poštuje sebe, za sebe i očekuje najbolje. Ovo je za mnoge muškarce veoma stimulativno je i oni požele da dosegnu njihove standarde. Živeti svoj najbolji život znači voleti svoj život i sebe bez muškarca. Ova osobina čini žene još neodoljivijim u njihovim očima. Ova pozitivna energija će učiniti najbolje od momaka oko vas, pa će i oni želeti da budu bolji.

5. Pokažite mu da vam se sviđa

 Kada govorimo o kvalitetima koje muškarci cene, jedna od najvažnijih stvari je da suprotnom polu date do znanja da vam je stalo. To mogu biti mali znaci naklonosti koje je vama prijatno da pokažete i slobodno budite jasni i precizni. Direktnost i otvorenost znaju da budu jako privlačni.

Možda će vas zanimati i na koja 2 pitanja svaka žena treba da odgovori.

BONUS VIDEO:

Milunka Savić kuća MONDO/Stefan Stojanović

 Izvor: Sensa/M.D.