Često se žene pitaju šta je to što najviše privlači muškarce i koje osobine ima fatalna žena. Stručnjaci nam otkrivaju 10 stvari koje muškarci obožavaju kod žena.

Samopouzdanje

Ništa ne privlači više od žene koja se dobro oseća u svojoj koži i koja time zrači. Takve žene se ne plaše se da budu gospodari svog života. Muškarci se dive ženama koje prate svoje strasti. To pokazuje da cene sebe i da imaju čvrsto samopoštovanje.

Autentičnost

Muškarci vole da vide žene koje se ponašaju prirodno i koje ne taktiziraju. Ako želite da se dopadnete određenom pripadniku suprotnog pola, potrebno je samo da budete svoji i ako postoji hemija, vaša veza će početi bez ikakvog napora.

Muškarci obožavaju empatične žene

Sposobnost slušanja i razumevanja nečijih osećanja i potreba je kvalitet vredan divljenja. Zato će, kada je u pitanju izbor partnera, muškarci tražiti ženu koja je empatična i koja zrači toplinom.

Smisao za humor

Zdrava doza humora i sposobnost da se zajedno smejemo su suštinski aspekti uspešne veze. Pored toga, žene koje se smeju su privlačnije u očima muškaraca.

Obraćanje pažnje na detalje

Mali gestovi brige i naklonosti su zaista zadivljujući. Nemojte se plašiti da pokažete partneru da ste pažljivi prema njegovim potrebama. To je jedno od onih ponašanja žena koje mogu osvojiti svakog muškarca.

Inteligencija

Ništa nije privlačnije od oštrog uma i zanimljivog razgovora. Istinski vredni muškarci cene inteligentnu ženu sa kojom mogu da izgrade zajednički život.

Avanturistički duh

Žene koje su otvorene za nova iskustva muškarci obožavaju zbog njihove sposobnosti da unesu boju u svoje živote. Nova iskustva obogaćuju naš duh, posebno kada smo sa pravom osobom.

Spontanost

Slobodan duh je takođe među najvažnijim karakteristikama koje obožavaju muškarci. Ne morate sve da imate isplanirano, jer najlepši trenuci se dešavaju kada se najmanje nadate, a muškarci to vole!

Žene koje vode računa o sebi su uvek predmet divljenja

Muškarci se dive negovanoj ženi, koja brine o svom izgledu, ali i o svojoj duši. Pored toga, kada se brinete o sebi, odišete posebnim samopouzdanjem.

Muškarce privlače žene koje govore slobodno

Komunikacija je veoma važna. Nije baš uzbudljivo biti sa nekim ko nema očekivanja i ne izražava svoje mišljenje ili želje. Recite od početka šta želite od veze i šta bi vaš partner mogao učiniti da vas usreći.

Mnoge žene ne obraćaju pažnju na važnost koju nosi iskrenost i trude se da se uvek pokažu u najboljem svetlu kako bi zadržale osobu koja im se dopada, a ne shvataju da je upravo prava slika najjača veza među ljudima. Ako se nekome zaista dopadnete prihvatiće vas takve kakvi jeste. Tako ćete kod svih izazvati divljenje, piše sajt Andreea Raicu.

Saznajte koji znakovi pokazuju da je muškarac zaljubljen u vas.

BONUS VIDEO:

Ana Rodić - O zaljubljenosti i ljubavi MONDO/Stefan Stojanović

 Sensa/A.S.