Sve u ovom Svemiru, uključujući vas vibrira na frekvenciji. To je zato što ste energija vi i sve što se oko vas nalazi. Energija Zemlje vibrira na frekvenciji od 528Hz koja je jednaka frekvenciji Ljubavi, Univerzalnog iscelitelja.

Veruje se da je frekvencija 528Hz tako moćna da može popraviti i obnoviti DNA, da može doneti mir i sklad i vratiti ravnotežu svemu.

528Hz je zvuk Ljubavi, međutim, postoje mnogi teoretičari zavere koji veruju da su moderna muzika, TV reklame i slično, programirani na nižoj i neprirodnoj frekvenciji od 440Hz, koja je dizajnirana da stimuliše strah, bolest i teskobu.

Teorija je da je frekvencija od 440Hz usvojena tokom nacističkog režima kako bi se kontrolirali zatvorenici i kako bi se smanjila njihova svest. Tada su 1940. godine SAD uvele frekvenciju od 440Hz kao standardnu frekvenciju.


440Hz je neprirodna frekvencija i prema Dr Leonardu Horowitzu "muzička industrija koristi tu nametnu frekvenciju koja dovodi populaciju do veće agresije, psiho-socijalne uznemirenosti i emocionalne uznemirenosti koja predisponira ljude na fizičku bolest".

Kada vaše okruženje i vaše telo počinju vibrirati na nižoj ili neprirodnoj frekvenciji, to može uzrokovati bolest u telu, umu i duhu.

Zapravo, bolest se često manifestuje na energetskomnivou, a potom prelazi na fizički nivo.

Veruje se da vaše telo kada je u harmoniji vibrira na oko 62-68Hz, a sve niže od toga može pridoneti oslabljenom imunom sistemu.

Veruje se da prehlade i grip počinju na oko 58 Hz, dok se rak može pojaviti na frekvenciji od oko 42 Hz. Pre nego što smrt nastupi, veruje se da se vaša energija spušta ispod 20 Hz.

Postoje mnogi faktori koji mogu smanjiti vašu vibraciju, a to uključuje:

  • Negativne misli ili okruženost negativnim ljudima
  • Gledanje nasilnih ili horror filmova i negativnih sadrja na televiziji
  • Elektromagnetske frekvencije iz mobilnog telefona, računara itd.
  • Zračenje od mikrotalasa, wi-fi veza itd.
  • Stres, bes i anksioznost
  • Loša ishrana, GMO hrana i prerađena hrana
  • Izloženost hemikalijama i pesticidima za čišćenje domaćinstva
  • Pušenje, alkohol i droga

Poznati fizičar NikolaTesla takođe je istraživao energetske frekvencije i tvrdio da bi, ukoliko bismo mogli ukloniti određene frekvencije koje ometaju naše telo, mogli bismo smanjiti šanse za bolest.

Baš kao što određene frekvencije dovode do bolesti postoje i druge frekvencije koje stimulišu isceljenje i regeneraciju.

Ove frekvencije poznate su kao Solfeggio lestvica, za koju se veruje da je upotrijebljena u drevnoj svetoj muzici i gregorijanskim pesmama.

Svaki Solfeggio ton osmišljen je kako bi uravnotežio energiju vašeg tela i zadržao je u savršenom skladu.

6 glavnih tonova su:

396 Hz – oslobađa kricu i strah kako bi vam pomogao ostvariti vaše ciljeve
417 Hz – pomaže u rešavanju promena i uklanjanju starih obrazaca i navika
528 Hz – ljubav i obnavljanje DNA, veruje se da donosi čuda
741 Hz – pomaže u rešavanju problema i izražavanju sebe, takođersnažno sredstvo za čišćenje energije
852 Hz – budi, omogućava vam da vidite istinu, razvijate intuiciju
936 Hz – povezuje vas sa jedinstvom i svetlošću

Druga snažna isceliteljskafrekvencija iznosi 432 Hz i veruje se da pomaže u izazivanju meditativnog stanja, stimuliše srčanu čakru i donosi sklad tela.

Istraživanja su takođe pokazala da slušanje muzike na frekvenciji od 432 Hz može pomoći u stimulisanju smirenosti i sreće.

PageBreak

Ova frekvencija obnavlja DNK, sprečava bolest i donosi čuda: kako da povećate svoju vibraciju na moćnih 528 Hz
Foto: Shutterstock ova-frekvencija-obnavlja-dnk-sprecava-bolest-i-donosi-cuda-kako-da-povecate-svoju-vibraciju-na-mocnih-528-hz2

Samo slušajući muziku koja vibrira na ovoj frekvenciji, tibetanske pevajuće posude, gong i slično, možete podstaknuti isceljenje, ali ovde su i neke druge tehnike:

Vibracijska medicina

Veruje se da esencijalna ulja, cvetne esencije i homeopatski lekovi sadrže snažnu vibraciju i frekvenciju.

Najmoćnije eterično ulje je Ruža i frekvencija mu iznosi 320 Hz, a nakon njega je Lavanda kojoj je izmerena frekvencija od 118 Hz. Većina svežeg bilja takođe ima frekvenciju od 20-27 Hz.

Organska sveža hrana

Čini se da sveža, organska hrana ima najveću frekvenciju u rasponu od 20-27 Hz.

Da biste stekli perspektivu, određena GMO i prerađena hrana imaju frekvenciju od 0 Hz.

Dragulji i kristali

Svaki dragulj i kristal emitira svoju jedinstvenu frekvenciju koja radi u skladu sa ljudskim magnetskim poljima. Frekvencija kristala zavisiće od njegove jasnoće, obliku i načinu na koji je obrađen.

Neka draga kamenja i kristali koji vibriraju na visokoj frekvenciji uključuju penfieldite, dijamant, kvarc, danburit, moldavit, tanzanit, safir i brukit.

Pozitivne misli

Pozitivne misli vibriraju na frekvenciji od 10-15 Hz tako da je lako videti kako vaše misli mogu brzo uticati na vašu ukupnu energiju i dobrobit.

Meditacija, mantre i duboko disanje

Držanje određenih Mudra i duboko disanje tokom meditacije mogu takođe pomoći u podizanju vaše vibracije kao što može i izgovaranje mantri.

Poznati "Om" ili "Aum" takođe je odličan način za poboljšanje vaših vibracija i postizanje mirnoće i sklada.

Priroda

Provođenje vremena u prirodi je sjajan način usklađivanja vaše energije i uravnoteženja tela. Uzemljavanje koje zahteva da hodate bosi po travi takođe je odličan način za povezivanje sa energijom Zemlje.

Svi smo mi energija, tako da ima smisla da različite energije oko nas mogu uticati na nas na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou.

Izvor: Atma