Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DVE MANTRE KOJE ĆE VAM ULEPŠATI ŽIVOT U 2021. GODINI: ponavljajte ih svakog dana - privucite obilje i sreću

Pomoću ove dve mantre učinite da vam 2021. bude najuspešnija godina!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Mantra prva: Ja sam heroj svog života

Način na koji se ponašate suočeni sa događajima koji nisu pod kontrolom određuje ko ste - heroj ili žrtva sopstvenog života.

U bilo kojem danu može se dogoditi mnogo toga što se teško može nazvati idealnim. Razočarajuće vesti, loše vreme, negativne povratne informacije, bilo šta drugo. Namerna ili podsvesna odluka da bude žrtva uključuje žalbe, osvetu i sve one stvari koje su daleko od izrade plana za prevazilaženje nastalih teškoća.

Svi imaju problema. Uvek ćete ih imati. Ne sanjajte o svetloj budućnosti. Umesto toga, težite da se razvijate, bez obzira na sve.

Povezane vesti

Odluka da budete heroj svog života znači postavljati tačna pitanja (na primer, šta sada mogu da radim sa tim?), A ne sažaliti sebe ili kriviti nekoga drugog. Ova mantra me podseća da ovaj izbor zavisi samo od mene, poput sreće ili uspeha.

Svetu nije stalo do vašeg postojanja i to je dobro. To znači da možete raditi sve što želite. Možete da odlučite da počnete ostvariti svoj san, a ako je toliko ambiciozan da plaši druge ljude, onda je još bolji. A sve zato što niko drugi ne treba da vas prihvati ili razume, osim vašeg odraza u ogledalu.

Izborom za heroja svog života, na taj način inspirišete druge da budu heroji svog života. Kao što James Bai kaže: "Zašto ne bi bio, a ja ću biti ja?" Neka sve vaše misli, reči i postupci budu podrazumevano svesni i odgovaraju vašoj najboljoj verziji sebe.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj