Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da zamolite anđela za pomoć: kratak i emotivan put od vere do rešenja problema

Dajte anđelima ruku da vas odvedu u bolje i radosno sutra!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sve što nam se događa dolazi nam sa razlogom i to su, u stvari, naše životne lekcije. To da li ćemo ih brzo savladati i ići dalje, zavisi od božanskog plana naše duše i od toga koliko smo spremni da učimo i sazrevamo na osnovu naših životnih iskustava.

Magične reči za rešavanje problema: ovo je molitva za suočavanje sa životnim izazovima...

Anđeli promena, na čelu sa Arhanđelom Gabrielom, sa radošću i zadovoljstvom pomažu nam da otkrijemo nove puteve i ostvarimo sve čemu težimo. Danas je sve moguće: brzo menjanje situacija i okolnosti zahvaljujući promenama na fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom nivou bića i podizanje naše svesnosti na više nivoe postojanja.

Pozovite anđele promena iz dubine svog srca, glasno ili u sebi, zamolite za pomoć i vođstvo i pratite poruke, znakove i savete koje vam daju. Pitajte ih da vam pomognu da pronađete bolji i ispunjeniji posao, da poboljšate vašu finansijsku situaciju ili da vam na put dovedu novog, najboljeg mogućeg emotivnog partnera. Mogu vam, takođe, pomoći da kreirate radost, zadovoljstvo, pronađete sopstvene strasti i životnu svrhu i ostvarite je u potpunosti.

Kako nam univerzum donosi sreću...

Poruke i vođstvo mogu stizati na najobičniji način: preko oglasa u novinama ili na internetu, preko prijatelja, neznanaca ili novih ideja. Ako osetite da vibriraju sa vama, prihvatite ih, donesite čvrstu odluku i krenite u akciju da ih sprovedete u delo i ka realizaciji onoga što vam je bitno. Ne opterećujte se razmišljanjima i ne brinite, već se samouvereno i hrabro otisnite tim novim putevima. Vaša duša zna šta je najbolje za vas i govori jezikom anđela. Verujte joj i dopustite da vam se dogodi ono što želite i o čemu sanjate. I ne zaboravite da se zahvalite anđelima što su stalno sa vama, okružujući vas pažnjom, ljubavlju i razumevanjem. Neka svaki vaš korak bude sa njima... Dajte im ruku da vas odvedu u bolje i radosno sutra.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj