Svaki period u životu donosi nove odluke i nove navike, pa zašto ne biste u skladu sa tim otvorili čudesnu teglu komplimenata...

Čudesan ritual za ubrzanje ostvarenja želja i privlačenje obilja: evo kako mandala i citrin donose izobilje u maju

Svaki put kada dobijete kompliment ili vas za nešto pohvale, koliko god se činilo beznačajnim, zapišite kompliment na papirić i stavite ga u teglu.

Magičan ritual od 23 minuta donosi sreću svakog dana: evo šta treba da uradite ujutru za srećan i uspešan dan

Sledeći put kada osetite da nemate dovoljno samopouzdanja ili kad vam zatreba podsetnik na ono u čemu ste dobri, zavucite ruku u posudu i – voilà, mentalna nagrada je tu.

Autor: Magda Dežđek

Izvor: Sensa.hr

Kako da u svom novčaniku napravite oltar za privlačenje novca: ovo je čudesan ritual za obilje dok vlada Uran u znaku Bika

U maju 2018. godine jedan od značajnijih događaja je ulazak Urana u Bika, u kojem boravi sve do 2026. godine. Dan ulaska Urana u Bika je 15. maja, a to je ujedno i dan mladog Meseca. Uran je planeta koji donosi revoluciju i promene, posebno na polju novca, i mogao bi poljuljati finansijsku stabilnost.

Čudesan ritual za ubrzanje ostvarenja želja i privlačenje obilja: evo kako mandala i citrin donose izobilje u maju

Moglo bi čak doći do veće ekonomske nestabilnosti, zbog koje ćemo se svi morati prilagoditi i delovati promišljeno. Novac može doći i otići naglo, pa neće biti lako ostvariti finansijskeplanove.

Kako biste ove promene na polju novca okrenuli u svoju korist, predlažemo vam da iskoristite energiju mladog Meseca i isprobate ovaj jednostavan ritual za privlačenje novca u kojoj glavnu ulogu ima vaš novčanik.

KAKO DA NAPIŠETE PISMO ANĐELU ČUVARU: čudesan ritual za oslobađanje od negativne energije

Novac nam je u odraslom dobu simbol za brigu (hranu, zaštitu, sigurnost) kakvu smo dobijali dok smo bili deca. Zato, da biste prizvali novac u svoj život, napravite oltar obilja u svom novčaniku.

Kako napraviti oltar obilja:

1. Prvo sve izvadite iz novčanika, a zatim prazan novčanik očistite dimom žalfije.

2. Uzmite prazan novčanik sa obe ruke i postavite nameru. Na primer: "Otvorena sam primiti obilje kako bih ga mogla deliti sa svetom".

3. Izaberite oltar u svom novčaniku - to može biti zasebni džepić ili cela jedna strana novčanika.

4. Sada oltar u novčaniku napunite pravim stvarima. Na primer, slika Abundije, anđela bogatstva i novca, srebrni novčić, kristal citrin i nešto što za vas ima posebno značenje.

5. Ne zaboravite na papirnu novčanicu koju ćete ponuditi ikoni obilja za koju ste se odlučili. Ovu novčanicu nemojte trošiti, ali je možete jednom godišnje zameniti na datum koji vam je značajan. Recimo na svoj rođendan, prolećni ili jesensku ravnodnevicu i slično.

6. Bacite sve stare račune, podsetnike i slične nepotrebne papire, pa u novčaniku čuvajte samo ono što vam treba. Redovno iz novčanika bacajte nepotrebne papiriće kako bi obilje imalo neometan ulazak.

Izvor: Sensa.hr