Dani ogledala, 4. april u kojem vlada magičan niz 4-4, donosi nam puno pozitivne energije. Ovaj datum je najskladniji u aprilu jer četiri kombinuje četiri elemnta odjednom. Dan je povoljan za intelektualnu i fizičkju aktivnost, kao i za emocuionalni i duhovni razvoj. Četiri je broj koji stvara posebno stanje uma u ​​nama. Pomaže da postanete ljubazniji, bolji. Takođe jača energiju i pomaže u procesu oslobađanja od negativnosti i neprijatnih osećanja, kao i mračnih senki iz prošlosti.

Mnogi ljudi će doživeti uspeh, biće pozitivni i posmatraće svet sa više radosti. Ukoliko drugima dajete dobro, to dobro će vam se i vratiti. Budite strpljivi, jer ovog dana možete rešiti svaki zadatak, ma koliko on bio težak. Možete sami da se nosite sa njima - budite spremni da preokrenete situaciju u svoju korist.

4. april je zaista dobar početak nedelje, jer sedmicu možemo započeti motivisani da ostvarimo velike snove. Dan će biti lagan, prijatan, uspešan, a svaki dogovor može doneti napredak na duže staze. Numerolozi ističu da baš danas treba da razmišljate o svojim ciljevima, namerama i željama. Osetićete da ste na pravom putu i šta je ono što želite da preduzmete da bi se san ostvario.

Važno je da budete puni optimizma, razmišljate dobro - i dobro će biti. Dan je povoljan i za finansije, biće više stabilnosti u polju novca. Na ljubavnom planu izbegnite sukobe.

Kako bi se vaše namere i želje danas ispunile, vizualizujte svoje želje detaljno - važno je da želja koju zamislite utiče povoljno i na vas i na druge ljude.

Izvor: Sensa