Da li ste maštali o iskrenoj i bezuslovnoj ljubavi koja greje dušu? O partneru koji će doneti dodatnu svetlost u vaš život i pomoći da se još više razvijate i radujete? Ukoliko ste i vi zamišljali svoju vezu iz snova, donosimo vam 6 jednostavnih načina da je privučete u svoj život:

1. Verujte da je zaslužujete - Prvi korak ka promeni vaših trenutnih veza ili privlačenju novih jeste vaš stav prema sopstvenom biću. Morate verovati da zaslužujete najbolju veze na svetu, odnos svojih snova. Ako žudite za mirom i sigurnošću, morate znati da ste dostojni mira i sigurnosti. Ako želite strast, morate znati da ste dostojni te strasti. Da biste ostvarili svoje najdublje želje, morate verovati da je to apsolutno stvarno.

2. Pokažite kvalitete koje želite u svom partneru - Ponekad ljudi žele da vide određene kvalitete u svom partneru, iako oni sami nemaju te kvalitete. Ako želite vernog partnera, morate biti i verni. Ako želite partnera koji vodi zdrav način života, počnite sami da vodite zdrav način života. Ako želite emocije, pokažite svoje emocije. Ako želiš dobrotu, budite ljubazni.

3. Izrazite svoje potrebe - Budite konkretni i jasni kada iznosite svoje potrebe. Ponekad naši partneri moraju jasno da razumeju šta želite, a ne da pogađaju vaše misli ili pokušavaju da čitaju između redova. Da bismo dobili ono što želimo, moramo o tome razgovarati, transparentno i nedvosmisleno.

4. Budite čvrsti u svojim namerama - Naše misli postaju stvarnost. Ako mislite da ne možete da popravite ili poboljšate svoju vezu, onda ste verovatno u pravu. Ako ste sigurni da ćete se ujutru lako probuditi i sa velikim zadovoljstvom krenuti na trčanje, neka bude tako. Realnost stalno reaguje na naše razmišljanje i naš pogled na svet. Ako nameravate da stvarate zdrave i kvalitetne veze, onda ih svojom željom privlačite.

5. Ne zadovoljavajte se sa manje - Nemojte se usuditi da se zadovoljite nečim što ne odražava vaše potrebe i namere. Nemojte da vas vodi strah da su vaš san i vaše želje nerealni. Važno je da postoji balans između tri stvari: zahvalnost + prihvatanje + fleksibilnost, ali na kraju nemamo pravo da se zadovoljimo sa manje nego što očekujemo.

6. Budite jasni o tome šta želite - Da bi vaše želje postale stvarnost, morate tačno da znate šta tačno želite da privučete, inače se lako možete zbuniti i poslati pogrešnim putem. Morate biti svesni svojih granica, potreba, ciljeva. Znajte šta vas uzbuđuje i motiviše. Znajte šta želite da vidite u drugoj osobi koju ste spremni da pustite u svoj život.

Izvor: Sensa