Numerolozi ističu da danas nije običan dan, već dan ogledala na koji se spajaju dve sedmice. 7.7. 2022. godine nosi sa sobom energiju niza 7-7 i podseća nas kako možemo d aprivučemo sreću.

Sedmica je srećan broj, onaj koji može da vas poveže sa obiljem, podstaći nas da ostvarimo svoje namere i ciljeve. Sedmica će vam olakšati put ka uspehu, a evo kojih 5 stvari treba da uradite za ostvarenje želja i sreću:

1. Proširite krug prijatelja - Upoznajte prijatelje, provedite vreme sa rođacima, kolegama. Energija zajedništva, sreće i povezivanja doneće vam mir i radost kakvu niste očekivali.

2. Budite zahvalni na onome što vam se dešava - Čak i ako postoje poteškoće, cenite ih, jer će vas one učiniti jačim i mudrijim. Budite zahvalni na svakom lepo,m trenutku i svakom izazovu u životu - ovo će učiniti da se razvijete i napredujete.

3. Ovo je dan kada se treba osloboditi neprijatnih misli i uspomena, fokusirajte se na nešto zanimljivo i prijatno. Svako ima priliku da izvuče srećnu kartu, da uživa u životu. Verujte u najbolje.

4. Budite kreativni - U ostvarenju namera potrebno je da se bavite duhom kreativnosti, posebno u ostvarenju ličnih namera. Kada se posvetite svojim idejama na kreativan način, mogui vam se otvoriti razna vrata uspeha i razvoja.

Ovaj dan je izuzetno povoljan za ljubav - velika sreća može da vam se osmehne i u ljubavnoj sferi. Nemojte se plašiti da priznate osećanja osobi koja vam se dopada - ovo je energija koja podstiče da se zbližite.

Do večera isplanirajte svoje aktivnosti, razmislite šta možete da promenite i budite srećni za svaku priliku i šansu. Do kraja dana ne zaboravite i da zamislite želju, vizualizujte je i osvestite - čuda su moguća!

Izvor: Sensa