Snovi su i dalje nedokučivi i izazivaju veliku pažnju i interesovanje. Proučavaju se i analiziraju kako bi se se shvatilo šta nam to podsvest poručuje. Određeni snovi reflektuju naše brige i probleme, ono što nam zaokuplja misli, dok nam poneki mogu naslutiti šta nas čeka u budućnosti. Veliki uticaj na njihovu sadržinu imaju dani u kojima ih sanjamo. Evo na koje treba posebno da obratite pažnju:

Snovi između ponedeljka i utorka

Ovo su snovi upozorenja bilo da je u pitanju dobro ili loše. Ukazuju na verovatnoću da se nešto može dogoditi kako biste bili spremni.

Snovi između utorka i srede

Ovi snovi uglavnom nose potencijal da nam otkriju šta će se dogoditi, tj. da nam daju suptilni nagoveštaj o tome. Obratite pažnju na snove koji su vam se više puta ponovili.

Snovi između srede i četvrtka

Ovo su snovi sa složenim tumačenjem. U takvim periodima Univerzum komunicira sa nama putem zagonetki, tako da ćete morati da pokušate da ih rešite. Važno je da verujete svojoj intuiciji.

Snovi između četvrtka i petka

Ezoteričari veruju da više od dve trećine snova koji mogu da predvide budućnost sanjamo upravo u noći zimeđu četvrtka i petka. Ovo je veoma važan dan za one koji vole da u snovima traže odgovore na životna pitanja. Možda ćete dobiti upozorenje ili signal da idete u dobrom smeru.

Snovi između petka i subote

U nekim slučajevima, ovi snovi mogu da objasne šta se već dogodilo ranije. Na primer, raskinuli ste sa voljenom osobom, ali ne zmate čijom se krivicom to dogodilo. U snu možete dobiti odgovor na pitanje. Ovde je glavna stvar da obratite pažnju ne na ono što ste videli u snu, nego na ono kako ste se osećali u tom trenutku.

Snovi između subote i nedelje

Ovi snovi mogu ukazivati na vašu budućnost. Oni to ne predviđaju tačno, već ukazuju na to šta vam se može dogoditi u datoj situaciji, odnosno ako ništa ne promenite.

Snovi između nedelje i ponedeljka

Tokom ove noći mnogi često vide snažne snove koji se ne tiču njih samih, već nekog drugog. Ovakve snove karakteriše retkost, tačnije ne javljaju se često. Ako ove noći u snu vidite bliskog prijatelja, rođaka ili partnera, to može ukazivati na to da Univerzum preko vas pokušava da ih upozori na približavanje problema ili pak sreće.

Izvor: Sensa