Nizovi brojeva imaju moćnu simboliku i u numerologiji ih posebno tumače kao značajne brojeve koji nose snažnu energiju. Kroz nitz brojeva možemo primiti poruke i znakove naše intuciije ili podsvesti, prihvatiti ih kao dobar ili znak upozorenja, uvideti nešto što je tajno i sktiveno.

Nizovi brojeva koji se ponavljaju, obično se viđaju u skupovima od tri ili četiri broja (tj. 222 ili 2222), mada se mogu prikazati i kao podeljeni brojevi (tj. 3433 ili 717). Oni se smatraju kao vid sinhroniciteta, komunikacija sa podsvesnim, a tumačenje različitih nizova zavisi od cifara koje u sebi sadrži.Broj 1 , na primer, obično označava početak, dok se broj 9 (poslednji jednocifreni broj) često odnosi na završetak, na kraj.

Ovi brojevi se najčešće javljaju u trenucima kada na nešto posebno treba da obratite pažnju. Na primer, ako na satu vidite 5:55 dok razmišljate o preseljenju u neki drugi stan ili o promeni posla, ovaj niz brojeva koji ste izenada primetili može biti dobar znak koji pokazuje da ste pri dobroj odluci.

Šta znači specifičan niz brojeva 1122?

Numerolozi ga ističu kao broj koji se pojavljuje kako bi vas podsetio na vašu sposobnost da stvarate. Jedinica je povoljan broj za manifestaciju onoga što želite, bilo da su to ljubav, karijera, zdravlje ili hrabrost da promenite svoju stvarnost onako kako želite. Dvojka je broj poverenja i podseća nas da svoj život treba da živimo ispunjeni zahavlnošću. Počnite da cenite sitnice koje vam daruju sreću.

Koje poruke donosi numerološki niz 1122?

1. Imajte samopouzdanja - Broj 11 je poziv na pažnju, kao i svojevrsno buđenje. U međuvremenu, broj 22 traži od vas da verujete u svoju sposobnost da izgradite život kakav želite. Zajedno, 1122 vas podstiče da verujete u sebe i svoj jedinstveni put. Kada vidite ovaj broj, stručnjak za nizove brojeve Megan Mihaila ističe d amožete izgovoriti sledeću mantru: "Verujem u sebe dok rastem."

2. Primetite stvari u svom životu koje su dobre - 1122 i poziv da primetite kako u svom životu imate puno dobrih i vrendih stvari na kojima vredi zahvaliti, kao i da se mnoge situacije dešavaju baš u vašu korist.

3. Manifestacija - Kada vidite ovaj broj možete manifestovati ono što želite kroz vizualizaciju želja, pisanje dnevnika, maštanje o svojim snovima.

4.1122 kao poruka ljubavi - Ako ste slobodni i stalno viđate 1122 , to znači da treba ozbiljno da shvatite svoje namere za pronalaženje saputnika. Postavite konkretan cilj u onome što vi možete da uradite na putu ka pronalaženju ljubavi. Ako ste u vezi, 1122 traži od vas da usporite i cenite nijanse života, tako da vaša veza može ostati jaka.

Bilo da vidite 1122 na satu, registarskoj tablici ili broju telefona, obratite pažnju na ono što se dogodilo u tom trenutku. U većini slučajeva, ovaj niz brojeva može da bude vaš podsetnik da treba da verujete u svoje sposobnosti i započnete proces ostvarenja snova.

Izvor: Sensa