Danas je 1.11.2022. godine, a u ovom datumu imamo zanimljiv niz brojeva1-1-1 kojem se u numerologiji daje posebni značaj. Jedinica se smatra glavnim brojem u numerologiji, a kako se povećava broj jedinica u nizu, njena energija se, prema numerolozima uvećava. Broj jedan je povezan sa novim počecima i nezavisnošću. S obzirom na inicijativnu vibraciju broja jedan, videti 111 može ukazivati na otvaranje novog poglavlja u vašem životu, ili može nagovestiti i neke nove stavove, misli i percepcije uma.

Broj jedan u numerologiji se odnosi na nove mogućnosti, koje često uključuju mešavinu straha od nepoznatog, kao i uzbuđenja za ono što je pred nama. To je prvi od svih brojeva, tako da je simbol nezavisnosti, samopouzdanja i inicijative. 111 vas poziva da ugušite sumnju u sebe i strah i uronite u nešto novo. Kada vam broj 111 zakuca na vrata, to se može shvatiti kao poruka da ostanete odlučni i da nastavite dalje na putu ka svojim ciljevima.

Imate sposobnost da pokrenete i manifestujete šta god želite u svom životu, bilo da je to nova prilika za posao, veza ili osvežen način razmišljanja. Ovaj broj može ukazivati na promene u raznim aspektima života.

U ljubavi ukazuje na novi početak i otvaranje nekih novih vrata. Moguće je da je nova veza na putu ili postajete spremni da istaknete svoje emociej. pod energijom broja 111 romanse se mogu poboljšati kada imate čiste namere. Neko će imati hrabrosti da preduzme inicijativu i napravi prvi korak u romantičnim odnosima.

Otvorite svoje srce mogućnosti! Broj 111 ukazuje da morate imati hrabrosti da pozdravite početke koji vam predstoje. Broj jedan se odnosi na motivaciju, a njegova energija vođena nezavisnošću ispisana je nizom brojeva 111. Podignite svoje samopouzdanje i preduzmete akciju u svom životu. Ovo vam može pomoći da steknete nove i pozitivnije uvide koji vam mogu promeniti život. Budite spremni da se suočite sa svojim strahovima, pobedite svoje izazove i iskoristite trenutak.

Broj 111 se povezuje sa manifestacijom, pa danas možete zamisliti dobru i pozitivnu želju. Takođe, povoljna energija se povećava ako zamislite i neku lepu želju za nekog drugog. Ljubav donosi čuda kada se širi!

Izvor: Sensa