Zatvorite oči i zamislite želju- tri, četiri, SAD! Kakav je osećaj zamišljati nešto za šta verujete da vas može usrećiti i učiniti vaš život još bogatijim? Jedna od najvećih gršaka jeste da nakon zamišljanja želja padnete u stabnnje očajanja jer ta želja još uvek nije deo vaše realnosti. Umesto toga izaberite AKCIJU - to će vam pomoći da probudite snagu u sebi i prizovete u život baš sve što želite.

Poznati trener za lični razvoj, motivaciona govornica i pisac, GabrijelaBernštajn, koju mnogi nazivaju naslednicom LujzeHej, otkrila je koje tehnike koristi u manifestaciji želja. Kako je navela na svom sajtu, uz pozitivne misli sa puno ljubavi i snage, mi možemo ne samo promentii svoj život, nego i ceo svet.

Evo kojih 5 tajni Gabrijela Bernštajn koristi kako bi se njene želje ostvarile:

1. Pazite kakvu energiju emitujete - Svaka misao koju imate je poruka koju šaljete, sve što emitujete - misli, energiju i emocije, to vam se vraća nazad. Dakle, ono što iznesete dobićete nazad, želeli vi to ili ne. Zato je zaista važno da obratite pažnju na energiju koju širite i naučite kako da podignete svoju energetsku vibraciju kada je niska.

2. Dobro je osećati se dobro - Jedna od najvećih prepreka u privlačenju željenog jeste naš otpor da se osećamo dobro. Ljudi su se navikli na stanje straha, umesto da žive u stanju ljubavi, radosti i vere. Naučili smo da se oslanjamo na strah kao način da se zaštitimo od razočaranja, povrede ili novih izazova. Da biste dobili sve što privlačite, morate to dočekivati ispnjeni srećom.

3. Važno je da verujete da će se to ostvariti - Ako zamišljate želju, a ne verujete da će do njenog ostvarenja doći, to je blokira. Bitno je da verujete kako se vaše dobre želje zaista mogu ostvariti, radite na njima i rezultat će biti pozitivan.

4. Uvek se zabavljajte - Zabava vas čini magnetima za čuda. Radost je vrhunski kreator i najmoćnija vibracija koju možemo da otelotvorimo! Kada svoju energiju kanališete na iskustvo radosti, postajete magnet za sve o čemu razmišljate. Važno je da sve u životu radite ispunjeni radošću.

5. Otvoreno pokažite šta je to što želite da dobijete - Otvoreno iskazujte svoju želju, ne potiskujte je, razmišljajte o njoj. Praktikujte vizualizaciju zamišljajući svaki detaljs voje želje, aktivirajte čula,. osetite miris, doživite dodir, osmislite glasove - maštajte. I ne zaboravite da to može postati vaša stvarnost.

Izvor: Sensa