Danas je 12.12.2022. godine, a evo šta numerolozi ističu za ovaj specifičan datum!

12 je moćan broj koji predstavlja celovitost i savršenstvo. Imamo 12 meseci u godini i 12 horoskopskih znakova. Decembar je 12. mesec u godini, poslednji mesec koji predstavlja period produbljivanja i pročišćenja. Moguće je da ćemo razumeti vrednost i značaj ove godine tek kada stignemo do kraja ciklusa.

Numerološki niz 1212 nam donosi mogućnost da stvari vidimo iz šire perspektive. To zbnači da je vreme da se udubimo u sebe, posmatramo svoje navike, sklonosti, želje - otkrijemo šta je vredno napustiti, a šta treba sačuvati. To znači sposobnost gledanja očima ljubavi. Bezuslovna čista ljubav. Velike magične ljubavi.

Kada ispitujemo svaki naš bol i patnju, uvek ih možemo povezati sa nedostatkomljubavi. Kada to vidimo, shvatamo da je odgovor na sve naše probleme i bolove više ljubavi. Više ljubavi prema sebi, više ljubavi prema drugima.

Na mentalnom planu nekako shvatamo da ljubav teče kroz sve nas i hrani nas, ali je potrebno i da je zaista osetimo. Možemo to osetiti u prolaznim trenucima. Stanje bezuslovne ljubavi i radosti najpre možete prepoznati u malim lepim trenucima koji čine život, kao što su boravak u prirodi, okruženje ljudi koje volimo, zahvalnost za ono što imamo, zagrljaj starog prijatelja ili člana porodice, maženje sa kućnim ljubimcem...

Numerološki niz 12-12 donosi dan kada treba da težimo da pronađemo ovu tačku ljubavi, zato se povežite sa svojim srcem i pustite ga da govori. Snovi ovog dana su posebno živopisni, mogu da vam otkriju skrivene tajna vaše podsvesti. Budite spremni za nove lepote koje život donosi!

Izvor: Sensa