Februar je mesec ljubavi, period kada smo već jasno kreirali naše novogodišnje odluke, svesni smo kako da napredujemo, imamo jasan plan. Prošla je euforija oko praznika, posvećeni smo sebi više, smireniji smo, svesni koraka koje treba da napravimo.

Kako biste povećali svoje šanse i iskoristili prilike, važno je da se oslobodite svega onoga što vas sabotira, svega nepotrebnog što donosi napetosti.

Evo koje 3 stvari treba da izbacite iz života u februaru 2023. da biste privukli sreću:

1. Iščekivanje čuda - U februaru treba da odustanemo od misli da se u životu sve stvari dešavaju same od sebe. Ako zaista želite da uspete na poslu, samo napred. Ako treba da pronađete srodnu dušu ili vratite harmoniju u vezu, pokušajte da se potrudite. Februar može biti srećan mesec, ali ne pomišljajte da će vam bez truda doći stvari koje želite. Moraćete da se suočite sa izazovima, ali energija koju uložite može vam doneti uspeh na više polja.

2. Povezanost sa negativnim, toksičnim, nepotrebnim - Februar je period kada vredi da razmislite koje stvari, ljude i ukolnosti treba da izbacite iz svog života. Prestanite da komunicirate sa onima koji sumnjaju u vas ili pokušavaju da vas iskoriste. Ne morate da se vezujete ni za stare stvari. Ovo se, na primer, odnosi na tehnologiju, automobile, nakit. Ako nešto dugo stoji nepotrebno, ne koristi vam ili vas podseća na nešto loše, vreme je da ga poklonite, prodate, iskoristite na drugi način. Oslobodite se starog i nepotrebnog, kako bi novo ušlo u vaš život.

3. Želja da se sve zna unapred - Ne morate baš sve planirati, treba da živite u tako povoljnim periodima ovde i sada, uživajući u onome što imate. Budućnost se može nepredvidivo promeniti, pa ako ubedite sebe da će se ovaj ili onaj događaj kojem se radujete desiti vrlo brzo, možda ćete biti razočarani. Planirajte, trudite se da ispunite ono što želite, ali nemojte da odustajete ako ne ide baš sve onako kako ste sami zamislili.

Iskoristite februar kao mesec samorazvoja, napretka i dobrih odnosa. Neka vam donese samo najbolje obrte!

Izvor: Sensa