Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAŠA PORUKA ZA SREĆU U ČETVRTAK, 26. JANUAR 2023: Danas ne upadajte u zamku prošlosti - otpustite je!

Poruka za sreću u četvrtak, 26. januar 2023. godine - Zašto je važno da otpustite prošlost, sve loše događaje i ljude koji su vas razočarali!

 PORUKA ZA SREĆU 25 JANUAR  2023 GODINE. Izvor: Sensa / Canva

Vaša poruka za sreću u četvrtak, 26. januar 2023. godine!

"Držati se onoga što je nestalo znači verovati da postoji samo prošlost. Otpustiti znači znati da postoji budućnost."

Ukoliko se čvrsto držite prošlosti, to je zamka koja vas sprečava da idete napred, da iskoristite lepotu sadašnjeg trenutka. Svi smo ponekad skloni da zalutamo u hodnicima prošlosti, pogledamo šta smo mogli bolje, gde smo pogrešilio, a šta nam je donelo sreću i uspeh. Ali živeti konstantno u nekim starim događajima i prošlim iskustvima samo donosi nelagodnost, napetost i otvara stare rane na srcu.

Otpustite, sve ono što vas je povredilo. Otpustite sve ljude koji su vas razočarali, iskustva koja su bolela, planove koji nisu ostvareni i prilike koje ste otpustili. Otpustite sve negativna iskustva, napetosti i pogrešne korake. Od svega toga uzmite samo ono što vam može služiti i dalje - lekcije! Iskustvo je važno jer nas čini osobama kakve smo sada, daje nam znanje i moć kako da postupamo u novim situacijama. Ali to ne znači da treba da ostanemo mislima i emocijama u nečemu što je bilo juče, umesto da živimo SADA!

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj