Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Numerološki vodič za decembar 2015. godine: mesec emotivnog buđenja, ljubavi i bliskosti

Decembar nam donosi energiju broja dva, broja bliskosti, nežnosti i ljubavi.

  Izvor: Foto: Profimedia

Da biste izračunali svoj bioritamski broj, saberite dan i mesec svog rođenja i svedite ga na jednocifren broj. Na primer, Maja je rođena 2.6. i njen bioritamski broj je broj 8, sabiranjem 2+6 dobili smo broj 8.

Ovo je mesec koji nosi energiju broja dva. Iz tog razloga ćemo svi imati potrebu za bliskošću, više nežnosti ćemo pružati ali ćemo isto tako I očekivati puno pažnje i nežnosti za uzvrat.

Bioritam broja jedan u decembru.

U ovom mesecu imate mogućnost emotivnog buđenja. Ovo je mesec gde srce donosi glavni sud umesto razuma. Dobar mesec da vam se dogodi ljubav. Ukoliko ste u vezi sledi širenje planova o budućnosti. Ukoliko imate već probleme sa zdravljem problem može da se proširi I uveća usled nemarnosti.

Kako ojačati telo i imunitet uoči zime: 5 navika za uživanje u jeseni i prirodi...

Bioritam broja dva u decembru.

Ovo je mesec kad ćete imati neka dodatna opterećenja i brige. Veliki napor ćete uložiti da bi ostvarili svoj cilj tokom ovog meseca. Međutim ovo su i sudbinska dešavanja koja vam mogu doneti uspeh kroz kroz neke državne institucije. Ovo je mesec gde možete imati neku dobru priliku za posao ili selidbu. Vodite računa o svojoj kičmi i pijte više tečnosti.

Bioritam broja tri u decembru.

Ovo je mesec u kojem ćete imati mogućnost za više druženja, više provedenog vremena sa porodicom, više uživanja. Bićete malo više osetljivi na određene reči. Vodićete više računa o materijanoj stabilnosti, mada će biti neplaniranih troškova i izdataka.

Bioritam broja četiri u decembru.

Uživanje u druženju hrani i piću. Nekontrolisano trošenje vas može dovesti kasnije u nezgodan položaj. Možete imati štete i blokade kasnije.

Bioritam broja pet u decembru.

U ovom mesecu se ne trudite da drugima objašnjavate svoje postupke i svoje reči. Jednostavno pustite, vreme će pokazati da ste bili u pravu. Trenutno koliko god da se prevdate ne možete situaciju da promenite. U ovom mesecu vam može iskrsnuti prilika da potpišete neki bitan papir, da sklopite neki dogovor koji će biti jako bitan kasnije za vas.

Bioritam broja šest u decembru.

U ovom mesecu nećete moći da utičete mnogo na tok dešavanja. Novac će vam brzo dolaziti ali istom brzinom i odlaziti. Imaćete mogućnost da upoznate neku zanimljivu osobu koja vam može biti kasnije bitna izizetno. Poznanstvo ide preko ženske osobe.

Bioritam broja sedam u decembru.

Ovo je za vas mesec tajni, obmana i iluzija. Vodite računa šta kome govorite kome se poveravate.U ovom mesecu možete dosta poslova da završite i da završite neke poslove koje već duže vreme odlažete.

Bioritam broja osam u decembru.

Ovo je mesec kada možete dosta toga novog da započnete - dosta poslova koji kasnije mogu doneti mnogo novca. Mesec je pun strasti, ali i emotivnog povređivanja ukoliko ste u nekoj lošoj vezi.

Šta nam ne dozvoljava da utonemo u san: 4 saveta kako lakše da zaspimo...

Bioritam broja devet u decembru.

U ovom mesecu neće ići ništa po vašoj volji. Dosta toga će zavisiti od volje drugih ljudi. Ukoliko sarađujete sa ženama, čeka vas mnogo više uspeha. Tajni ljubavni odnos vam se smeši ali i vreba depresija... čuvajte se.

numeroloska_vodic_za_decembar_2015_godine_mesec_emotivnog_budenja_ljubavi_i_bliskosti_1
Izvor: Foto: Profimedia

Izvor: Astro usluge

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj