Prema numerolozimabrojevi imaju veliki uticaj na naše raspoloženje i energiju, a prema dnevnoj numerologiji jedan broj svakog dana postaje dominanstan. Da bismo izračunali glavni broj za 6.8.2021. sabiramo sve cifre iz datuma sa rednim brojem dana u nedelji, a ovoga puta je to broj 5 (petak). Dobijamo 6 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 5 = 24. 2 + 4 = 6.

Današnji broj sudbine je Šestica. Pripremamo se za vikend, ali još uvek nije trenutak da se opustimo. Sada ćemo morati da pokažemo koliko smo produktivni i spremni da napredujemo. Broj 6 je neraskidivo povezan sa našom intuicijom, inteligencijom, ali ne i sa duhovnom komponenatom.

Sasvim je moguće da ćete se baviti nekim kreativnim zadacima, hitnim i neodložnim stvarima i da ćete se boriti za ono što želite. Ako ste usamljeni, 6. avgust je idealan dan za pronalaženje novih prijatelja i ljubavi. Glavni simbol ovog svetlog dana jeste zvezda vodilja - ona pokazuje kuda treba da se krećemo i koju stazu života da pratimo. Imaćete samopouzdanja znatno više nego obično.

Numerološki saveti za ovaj petak:

Pokušajte da budete mudri u rešavanju problema, ali ne zaboravite na šesto čulo. Unutrašnji glas će vas voditi na pravi put.

Ovo je odličan dan za finansijska ulaganja, kupovinu. Možete kupovati i gotovinom i na Internetu.

Dodajte raznolikost svom slobodnom vremenu. Šestica ne voli dosadu i malodušnost. Ako želite da se zabavite, neka bude.

Ne zanemarujte važne detalje. Apsolutno sve će igrati važnu ulogu - svaka, čak i najneprimetnija sitnica, reč, gest, činjenica.

Numerolozi za 6. avgust kao talismane izdvajaju tursko oko, amajliju za koju se veruje da izoštrava instikt, pažnju, daje snagu, pomaže u kritičnim situacijama. Od nakita se izdvaja zlato, veruje se da vam može doneti posebnu motivaciju u toku dana.

Izvor: Sensa