Intuicija i unutrašnji glas mogu nam otkriti važne uvide u životu, zato je važno da ne ignorišite znakove i obratite pažnju na svoje instikte. Evo kojih 5 predosećaja nikada ne treba da zanemarite - moguće je da ih osećate često, a da ne obraćate pažnju:

1. Uzbuđenje ped novom mogućnosti - Kada se u susret nekoj mogućnosti pojavi osećaj uzbuđenja, to znači da ste na dobrom putu. Kada imate ovaj osećaj, dozvolite sebi da u potpunosti komunicirate sa svojim mislima i osećanjima. Ako vas nova prilika inspiriše i čini vas radonsim i uzbuđenim, odmah je zgrabite! Čak i ako se to ne uklapa u vašu unapred stvorenn plan ili se plašite da izađete iz zone komfora - ovo ne propustite, jer intuicija poručuje da je dobra prilika.

2. Loš fizički osećaj- Svi imamo taj čudan osećaj da nešto nije u redu sa našim telom, ali mnogi od nas to jednostavno otklone i ne razmišljaju o tome. Nemojte zanemariti ovaj unutrašnji osećaj. Trebalo bi učiniti nešto, jer kada ne slušamo svoje telo, to može loše uticati na zdravlje. Možda ćete osetiti bol u određenom području, neobične senzacije ili samo neprijatan osećaj neravnoteže. Vaše telo zna mnogo više nego što mislite, zato zakažite sastanak sa svojim lekarom i redovno proveravajte svoje stanje. Međutim, Neprijatne senzacije u telu mogu se pojaviti ne samo zbog fizičkih ili mentalnih bolesti. Posmatrajte kako se osećate kada ste na određenim mestima ili sa određenim ljudima. Ako u prisustvu neke osobe osećate prazninu, iznenadni bol ili čak mučninu, to može biti znak iz Univerzuma da ta osoba blokira i crpi vašu energiju.

3. Osećaj opasnosti - Osećaj opasnosti se često javlja iznenada, na primer kada se spremate da napustite svoj dom na posao, sretnete stranca u prodavnici ili šetate po mraku. Bez obzira kada se osećate kao da ste u opasnosti, shvatite to ozbiljno i pokušajte da napravite razliku. Zapamtite da je ogroman deo vašeg mozga okupiran podsvesnim i nesvesnim procesima koji su nedostupni vašem svesnom umu, tako da možete znati mnogo, a da toga niste ni svesni. Ovi signali vas mogu sprečiti da krenete pogrešnim putem.

4. Privlačnost prema nekome - Moguće je da ćete prema nekim ljudima osetiti posebnu privlačnost, čak i kada ih ne poznajete. Takođe, možda ćete osetiti da je nekome potrebna pomoć ili podrška, a da je nije ni tražio. Ponekad imate osećaj da neku osobu poznajete ceo svoj život i da ona može ulepšati vašu stvarnost. Ako s epojave instikti koji vas vuku porema nekoj osobi, nemojte ih zanemariti, započnite razgovor, pokažite prijateljski stav. Ko zna, iz ovog odnosa s emože roditi iskreno prijateljstvo, a možda čak i ljubav.

5. Osećaj da ste u pravu - Nemojte odbaciti osećaj da je nešto ispravno za vas, ma koliko to bilo iznenađujuće. Mnoge od najlepših priča o ljubavi i uspehu počele su jednom odlukom u koju mnogi nisu verovali ili idejom koju mnogi nisu shvatili za ozbiljno. Vaše srce zna šta je dobro za vas i uputiće vas u pravom smeru pre nego što vaš mozak obradi logičke informacije.

Povežite se sa sobom, slušajte svoju intuiciju i unutrašnji glas vam može otkriti neke nove uvide!

Izvor: Sensa