Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AKO STE SLUČAJNO NEGDE PRIMETILI OVAJ BROJ, U ŽIVOT STIŽU SREĆNE VESTI: Numerolozi - evo kako da protumačite ovaj znak!

Šta znači kada vidite brojeve 1234 - numerolozi otkrivaju da svaki ima posebnu simboliku!

 Šta znači kada vidite brojeve 1234. Izvor: Shutterstock

Prema numerolozima svaki broj ima posebnu simboliku i značenje, ali postoje brojevi za koje se smatra da donose važne poruke, glavni brojevi ili brojevi ogledala - oni koji imaju veliku moć u manifestaciji želja. Međutim, često u numerološkim analizama zapostavljen je broj 1234, a zbog svog značenja izuzetno je vredan naše pažnje.

Pročitajte još

Kada primetite neki od navedenih brojeva (1,2,3 ili 4), važno je da obratite pažnju na ono o čemu u tom trenutku razmišljate. Možda vam intuicija preko ovog broja šalje važnu poruku ili smernicu baš za situaciju koja vas trenutno muči, ili odluku koju treba da donesete. Saznajte šta svaki od ovih brojeva predstavlja - otkriva autorka knjige "Anđeoski brojevi", Megan Mišel Michaela Firester:

Broj 1 se odnosi na izgradnju. Možete u životu da stvorite mnoge stvari. Vaše misli i reči oblikuju vašu stavrnost, baš sada se to događa. Obratite pažnju na misao koja vam prolazi kroz um, ona je vaša smernica.

Broj 2 je povezan sa zahvalnošću i dobrim stavrima u životu. Fokusirajte se na male, svakodnevne, ali izuzetno vredne stvari u životu. Budite na njima zahvalni i možete privući više.

Broj 3 - Ovo je simbol harmonije. Opominje nas da možemo ostavriti želje, ali samo ako um, srce i telo posmatramo kao jedno, kao celinu. Zdravlje uma, tela i duha ključno je za ispunjen život.

Saznajte i...

Broj 4 - Ovo je broj koji predstavlja postavljanje temelja. Vreme je da započnete ostavrenje svog cilja, napravite prvi korak, isplanirajte stavri - kada postavite stavri na početku na svoje mesto, sve će biti dobro.

Ukoliko vidite sve brojeve zajedno - 1234 - to znači da ste na posebnom putu. Ako ih primetite, obratite pažnju o čemu razmišljate - da li je to novcac, novi projekat na poslu, neka osoba, partner... Svakako kada primetite 1234, to znači da ste na dobrom putu, idete u pravom smeru. Takođe, on vas podstiče da obratite pažnju na detalje. Svaka sitnica može predstavljati važnu prekretnicu za ostavrenje vašeg cilja.

Broj 1234 predstavlja u numerologiji niz dobrih vibracija, a kada ga ugledate, to simbolično predstavlja da vas uskoro očekuje nešto lepo, neke dobre vesti ili vas prati sreća.

Izabrano za vas...

Izvor: Sensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj