Svako od nas poseduje neku dominantnu vrlinu koja ga čini posebnim, ona koju ženu čini kraljicom jednog segmenta života. Mnogi numerolozi i astrolozi smatraju da datum rođenja, mesec i godina mogu uticati na karakter osobe, njene poziivne osobine i mane, kao i sudbinu. Mesec rođenja vam sada otkriva koja ste kraljica na osnovu vaše duše. Pogledajte u svoju dušu kao u ogledalo i neka bal počne!

Januar - kraljica strpljenja i izdržljivosti

Takve kraljice su navikle da se sa uzdignutom glavom susreću sa preprekama sudbine, obično ne samo da se nikome ne žale, već i često slušaju pritužbe drugih ljudi i daju drugima dobre savete. Takva kraljica može da izdrži veoma dugo, ali kada njeno strpljenje popusti, može vas iznenaditi.

Februar - kraljica koja uvek dobije svoj put

Takve kraljice su tvrdoglave, samouverene i ponosne. Međutim, to ih ne kvari. Nikada se ne plaše poteškoća, brzo donose odluke, rođeni su lideri. Imaju dobro razvijenu intuiciju, koja im pomaže da dobro razumeju ljude. Vole decu, porodične su.

Mart - kraljica koja je zaista prava dama

Takve kraljice su osetljive, nežne, ranjive i skromne. Može biti tvrdoglava, ali je i izuzetno smirena. Ima urođen osećaj za estetiku. Ove kraljice uvek privlače pravi kraljevi, koji su spremni da im pruže podršku i pokažu pravu ljubav.

April - kraljica pobune

I nije da takve kraljice vole da krše pravila. Stvar je u tome što one imaju svoje principe. Smele, iskrene i odlučne, posedujući neverovatnu ženstvenu privlačnost, lako postavljaju svoja pravila u svakom polju života. Rođeni su lideri.

Maj - kraljica ratnica

Ona je u duši pravi ratnik - hrabar i pravičan. Ove kraljice kombinuju nespojivo - s jedne strane, one imaju nežno srce, a sa druge strane na njihovoj odlučnosti, hrabrosti i snazi volje može se samo pozavideti. Uglavnom se veoma dobro snalaze u životu.

Jun - Kraljica intuicije

Ove kraljice su dobro upućene u ljude, ne vole sukobe, veoma su ljubazne. Ipak, imaju jednu tajnu – svojim šestim čulom znaju kako da pročitaju ljudsku dušu. Povezane su sa prirodom i imaju moćnu intuiciju.