Životinje su čudesna bića sa kojima imamo mnogo više sličnosti nego što nam se čini jer mnoge svoje osobine možemo prrepoznati kod njih. Pogledajte dobro sliku iz ovog psiho testa. Životinja koju prvo vidite daće vam duboki uvid u vašu ličnost.
Šta ste prvo uočili?

Sova

Dubina vaše psihe je nerazumljiva za običnog čoveka. Delujete mistično i nedokučivo, od svoje okoline često krijete svoje prave misli. Sova je u određenim kulturama simbol "senke", tj. predstavlja onaj deo našeg bića koje čuvamo u tajnosti. Za vas je introspekcija najbolji način da otkrijete sebe.

Tigar

Vi ste neko ko se tokom života stalno suočava sa poteškoćama i problemima. Iako vas nedaće stalno šibaju, vi uvek uspevate da se iz njih izvučete. Ljudima često delujete krhko, imaju potrebu da vas zaštite jer ne vide vašu unutrašnju snagu koja je neverovatna.

Vuk

Vuk simbolizuje lojalnost, ali i samoću. Navikli ste da sve možete sami, da se ne plašite, što je sjajno, ali čovek koji ne zna za strah često srlja, jer je nepromišljen. Živite prateći svoje instikte, što nekada može da bude dobro, ali morate da poradite i na razvijanju logike i razuma.

Lav

Drugima odajete utisak samodovljnosti, izgledate moćno, ali vaš najveći problem je kontrola emocija. Od drugih često krijete ljutnju i bes, što je pogrešno. Dopustite sebi “slabost” ne morate uvek da delujete jako. Ako vas nešto ljuti, pokažite to, jasno I glasno. Potiskivanje osećanja vodi dubokom nezadovoljstvu. Vaše emocije su deo vašeg karaktera i treba da naučite da živite sa njima.

Pas

U duši ste veliko dete, drugima često delujete kao da živite u nekom svom svetu. Često pristupate životu naivno, jer ste dobronamerni prema svima. Zbog toga ste često bili povređeni. Potrebno je da na sve načine pokušate da skupite hrabrost i da ponovo pokušate. Jedan promašaj nije neuspeh, jedno razočarenje ne čini život! Nastavite da verujete u dobro!

Zmija

Vi ste samouvereni i hrabri. Delujete kao neko ko drži sve konce u svojim rukama, koga ne dotiču problemi, kao neko ko ostaje hladan dok sve oko njega gori. Međutim, iako delujete hladno i distancirano i sve možete sami, i vama je potreban neko ko će vas zaštititi ili posavetovati kada je to potrebno.

Slepi miš

Vaša inteligencija i intuicija su veoma razvijene. Vi, poput slepog miša koji vidi u mraku, lako “čitate” druge, njihova osećanja i prave namere. Vaše šesto čulo može da vas odvede do neslućenih visina, samo ako rešite da pokažete malo više ambicije i da prestanete da se krijete u senci. Možete da zasenite, imate sve preduslove za to!

Izvor: Sensa