Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA ZNAČI AKO VAŠE IME POČINJE NA SLOVO A: Ovi ljudi su moćni lideri, deluju hladnom, ali unutra je ranjivo srce!

Šta znači ako vaše ime počinje na slovo A - koja je simbolika i kakve karakteristike osobe otkriva!

 Šta znači ako vaše ime počinje na slovo A. Izvor: Shutterstock

Mnoga imena se daju simbolično, povezani smo sas vojim imenom, ono ostavlja određenu sliku o nama, ima određeni uticaj i podrazumeva posebno značenje. Prema numerologiji i simbolici, slova imena takođe imaju određeno značenje, a evo šta znači ako vaše ime počinje na slovo A.

OPŠTE KARAKTERISTIKE - A je prvo slovo u abecedi i ima kvalitete broja 1. Budući da ste prvi, izražajni ste i imate liderske sposobnosti. Možete biti moćan pokretač u svakoj situaciji. Najverovatnije ste ambiciozni i slobodni. Ne padate tako lako pod tuđim pritiskom. Vi ste prirodni vođa.

Pošto volite da preuzmete odgovornost, volite i da postavljate svoja pravila. Volite da vodite stvari pod sopstvenim uslovima, ali to je, naravno, moguće samo ako imate potrebno samopouzdanje i hrabrost da to učinite. Uživate u zabavi i avanturi, i često ste predvodnici u ovakvim situacijama.

Vaša hrabrost i osećaj samopouzdanja su neraskidivo povezani. Ćak i kada se osećate loše možete biti skloni tome da se pretvarate koliko ste jaki i da vas ništa ne dotiče. Želite da vas drugi vide kao hrabrog, ali ne smete zbog toga potiskivati svoje emocije. Korisno je da naučite da pokažete ranjivost i prihvatite je kao nešto korisno.

KARIJERA - Odgovara vam svaka karijera koja vam omogućava da vodite druge. Možete biti uspešan preduzetnik, nastavnik, istraživač ili biste se dobro snašli u bilo kojoj liderskoj ulozi.

LOŠA STRANA - Budući da ste često veoma samopouzdani, možete potkopati napore drugih, a da ne shvatite da ih to može veoma obeshrabriti. Dobro je da budete što više fleksibilniji i takođe ozbiljno shvatite ideje drugih ljudi.

Izvor: Sensa/Sensa.si

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj