Kada je reč o ljubavi, da li ste osoba koja traži ljubav za ceo život i pažljivo razmatra potencijalnog partnera, ili ste neko ko se lako zaljubljuje i ulazi u veze? Ako niste pronašli srodnu dušu, o vašim romantičnim ambicijama i željama može vam više reći test ličnosti.

Testovi ličnosti sa optičkom iluzijom koriste se kao analitički alati za testiranje naše percepcije. Način na koji posmatrate određenu sliku i primećujete simbole na njoj može otkriti puno o vašoj ličnosti. Odgovorite bez previše razmatranja, šta ste prvo videli na ovoj slici - ženu ili krošnju drveta?

1. Ako ste prvo uočili drvo - Ako ste prvo videli drvo, imate zaista kreativan duh. Takođe, imate žeđ za znanjem i rastom. Iako ste inteligentni i intuitivni, mogli biste poboljšati svoj život uz malo strpljenja. Imate širi pogled na život, volite da se koncentrišete na veće ciljeve. Pokušajte da ne žurite i izgubite na jednostavnim koracima ako želite da živite uravnotežen život! Vi ste neko ko lako ulazi u odnose, zaljubljuje se, izlazi iz jendog odnosa u drugi, jer su vam često preči neki drugi aspekti života od ljubavi. Pokušajte da uronite dublje u sebe i osvestite koliko ste emotivni. Možda ste tu emotivnost potisnuli? Možda je ledeni breg samo vaša maska?

2. Ako ste videli lice žene - Ukoliko ste ugledali ženino lice među krošnjom drveta, to pokazuje da ste vi nežna i romantična duša koja je spremna da pruži bezuslovnu ljubav. Želite da pronađete osobu sa kojom ćete se povezati na dubljem emotivnom nivou. Ako još uvek niste pronašli svoju srodnu dušu, verovatno ste u potrazi za savršenom upravo sada. Ovo takođe pokazuje da imate sklonost da obraćate pažljivu pažnju na ljude i svoje okruženje i da primetite detalje koje bi drugi ljudi prevideli. Ali je važno da ne analiziramo previše, jer to nas često može dodatno opteretiti. Nekad je važno dopustiti ljubavi i životu da nas vodi.

Izvor: Sensa