Vaša poruka za sreću u utorak 31. januar 2023. godine!

"Način na koji počinjemo naš dan određuje kako kreiramo svoj život. Da li dremaš kroz svoje jutro... Dremaš li kroz svoj život... Ili dremaš kroz svoj neograničeni potencijal? ― rekao je Hal Elrod, motivacioni govornik i autor knjige" "Čudesno jutro"

Kako izgledaju vaša jutra? Da li se budite naglo i spremate za posao u žurbi, ili imate svoje jutarnje opuštajuće rituale koji vam daju dozu sreće i raspoloženja na početku dana? Hajde da ujutru usporimo, da osvestimo da je pred nama još jedan dan, još jedna blagoslov u kojem možemo da udahnemo vazduh, zagrlimo nekog bitnog, osetimo život. Jutro je vreme kada započinjemo, a sve treba početi strpljivo i sa radošću.

Ujutru uživajte u mirisu prve kafe, u ukusu čaja,, pustite tiho svoju omiljenu muziku. Odvojite vreme u krevetu da se protegnete, pročitajte molitvu, zatvorite oči, zamislite nešto lepo. Spremite sebi doručak, pročitajte dve, tri stranice knjige... Pustite da se život ujutru odvija lepo i lagano, pa će i ostatak dana teći u takvom ritmu.

Izvor: Sensa