Novi zanimljiv test ličnosti koji otkriva kakvi su vam prioriteti u životu. Najverovatnije lako možete da odgovorite na pitanje koji vam je prioritet, ali ako kopate dublje, možda otkrijete neku tajnu ambiciju, unutrašnju moć ili saznanje šta vam nedostaje.

Da biste bili srećni u životu, važno je da se razvijate i živite u skladu sa sopstvenim prioritetima i vrednostima. Prioriteti su ono što treba da postavite i na šta se fokusirate da biste ostvarili svoje ciljeve i namere. Kada imate jasno definisane prioritete, mnogo je veća verovatnoća da ćete živeti srećno ispunjen život. Sposobnost da odredite prioritete vam omogućava da odredite svoje potrebe, svoje veštine, svoju ličnost, pa čak i svoje želje.

Ovaj test je izuzetno jednostavan, pogledajte sliku i ono što ste prvo uočili otkriva vaše životne prioritete.

1. Oblaci i plavo nebo - Ako su prvo što ste primetili bili oblaci i nebo, cenite svoju nezavisnost. Sigurni ste u sebe, u ono što radite. Volite da ostvarujete svoje ciljeve (lične i profesionalne) i lako prihvatate posledice svojih odluka. Generalno, jasno razumete šta želite od života i znate kako da to postignete. Međutim, ako vam je potrebna pomoć, ne odbijate podršku onih oko vas kada vam je potrebna. Možda je realizacija sebe u profesionalnom polju ili hobija na vrhu liste prioriteta. Vrlo često samospoznaja za različite ljude znači različite stvari. Zadržite svoje ambicije na visokom nivou i pobrinite se da male stvari ne smetaju vašim snovima. Uz planiranje, sve je moguće.

2. Gitara - Ako ste prvo primetili oblik gitare, vi ste tip osobe koja porodicu i prijatelje stavlja na prvo mesto. Za vas su ljubav i podrška voljenih od suštinskog značaja za vašu sreću i ravnotežu u životu. Volite tople sastanke i ne volite da budete sami. Sve dok imate ljubav i podršku ljudi koji su vam najvažniji, imate izvor snage i motivacije da postignete svoje ciljeve. Kada vam je teško na poslu, porodica vam je uvek glavna podrška. Vreme provedeno sa porodicom podiže vaše samopoštovanje, podstiče razvoj pozitivnih navika i stvara srećne uspomene. Volite da komunicirate i imate puno strpljenja. Međutim, pokušajte da izađete van svog društvenog kruga i povežete se sa još nekim ljudima. Ako ste otvoreni za upoznavanje novih ljudi, vrlo je verovatno da ćete moći da steknete nove prijatelje.

3. Borbeni avioni - Prvo što ste primetili je borbena avijacija. To znači da je vaš prioritet da pobegnete od svakodnevne monotonije. Ono što želite je da redovno dobijate nova, uzbudljiva iskustva i širite svoje vidike. Zabava i opuštanje su neophodni za vaše mentalno i fizičko blagostanje, posebno u današnjem svetu koji se brzo razvija. Ne plašite se da isprobate neobične aktivnosti i ideje da napravite nešto novo i izađete van zone komfora. Ipak, pazite da sebi ne postavite previše ambiciozne ciljeve. Ako ne uspete, rizikujete da postanete frustrirani i da izgubite poverenje u svoju sposobnost da postignete više. Trudite se da idete korak po korak i tako možete lakše da ostvarite svoj san.

Izvor: Sensa