Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 16. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1Snažan sam u svom integritetu i verujem da mogu da postignem sve što zacrtam srcem i dušom. Oslobađam se ograničenja. Bez obzira koliko teška prošlost, uvek mogu da počnem iznova.

Ako ste izabrali karticu broj 2Oslobađam staro i teško. Prihvatam novo i sveže. Svako iskustvo u mom životu pomaže mi da rastem. Zračim čistom ljubavlju, svetlošću i pozitivnošću. Verujem da sve uvek funkcioniše za moje najviše dobro.

Ako ste izabrali karticu broj 3Oslobodim se svega što me sputava. Otpuštam priče koje me sputavaju. Mogu da uradim bilo šta. Svaki sledeći nivo mog života zahtevaće drugačiju verziju mene. Kada sledim svoje srce, ja sam u izobilju, uspešan i slobodan.

Izvor: Sensa