Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za promenu, vaš put transformacije za srećan 26. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Sada počinjem projekat koji će zauvek promeniti moj život – nezaustavljiv sam! Sve promene u mom životu su pozitivne i osnažujuće. Svaki dan se pretvaram u pozitivnije biće.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Preobražavam se u osobu kakva sanjam da postanem. Svaki dan izazivam svoju zonu udobnosti. Stvaram srećniji život prilagođavajući se promenljivom svetu oko sebe.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Zadovoljan sam svojim životom — ne treba mi mnogo materijalnih dobara, samo želim da uživam u svakom danu i da cenim trenutke koje SADA živim. To je promena koja mi donosi mir i blagostanje.

Izvor: Sensa