Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 29. april 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Sva snaga koja mi je potrebna je u meni. Opremljen sam da se nosim sa bilo kojom preprekom koja mi se nađe na putu. Imam snage da savladam sve što mi treba.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Moje srce je otvoreno i spremno da još jače. Siguran sam u svoju unutrašnju snagu. Verujem u svoju snagu i svoju sposobnost u svakoj situaciji.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Odričem se vlasti koju moja prošlost ima nada mnom. Jači sam nego što sam bio juče i sutra ću biti jači nego što sam danas. Stalno se menjam na bolje. Odlučujem da verujem svojoj snazi i to je moja supermoć.

Izvor: Sensa