Afirmacije su pozitivne fraze, rečenice ili izreke koje nas motivišu, podižu samopouzdanje i optimizam, podsećajući nas da je žviot mnogo jednostavniji i lepši ako stvari posmatramo iz svetlije perspektive. Izgovaranjem afirmacija ne stvarate magiju i neće se dogoditi čudo, ali ćete sebe ohrabriti svakodnevno da budete najbolja verzija sebe, da budete svoji i da osvestite da možete da ostvarite vlastite snove.

Donosimo vam 3 zanimljive kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte pozitivnu afirmaciju za srećan 3. maj 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 -  Zahvalna sam za ljubav i podršku koje dobijam od partnera. Dajem sebi dozvolu da otvoreno i iskreno izrazim svoje emocije i potrebe.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Verujem svom partneru i njegovoj posvećenosti. Mi smo tim koji ima zajednički cilj i možemo da savladamo sve prepreke.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Zaslužujem poštovanje i ljubav od svog partnera i spremna sam da i njemu pružim isto. Naša ljubav je izvor radosti i inspiracije za mene.

Izvor: Sensa