Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte poruku za 4. maj 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Moja hrabrost je stvarna i jaka. To mi daje moć da se suočim sa teškim situacijama. Mogu da izbegnem odustajanje kada mi savest govori da treba da budem hrabar i istrajan. Hrabrost je moja unutrašnja snaga.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Ono što najviše želim u životu je sreća. Najbolji način da se pronađe sreća je kroz slobodu. Ovo je prava sloboda – sloboda nad sobom i svojim strahovima. Ova vrsta slobode je moguća kroz hrabrost.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Hrabrost mi daje sposobnost da se nosim sa strahom. Samopouzdanje mi daje sigurnost da na kraju sve ide u moju korist. Uveren sam u svoje sposobnosti, snagu i snagu.

Izvor: Sensa