Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karicu i pročitajte poruku za 15. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Imam sve što mi je potrebno za uspeh. Jači sam od svojih strahova. Mogu se suočiti sa svakim izazovom.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - U redu je da napustim svoju zonu udobnosti. Svaki izazov je prilika za rast. Moje raspoloženje ne zavisi od mišljenja drugih ljudi. Svakim danom postajem bolja verzija sebe.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - U redu je neuspeh jer je to put do uspeha. Iz svakog iskustva nešto naučim. Zaslužujem da se osećam dobro u sebi. Mogu da prihvatim svoje mane i nesavršenosti.

Izvor: Sensa