Afirmacije su fraze ili rečenice koje u sebi imaju pozitivnu poruku koja može da vas ohrabri, motiviše, podseti da je važno da budemo svesni svakog sadašnjeg trenutka i zahvalni na njemu. Često se afirmacije izgovaraju više puta na dan ili se govore pred ogledalom, a njihovo ponavljanje se koristi kako bismo stekli poverenje u reči koje izgovaramo.

Donosimo vam 3 kartice sa simbolima, a iza svake se krije afirmacija. Izaberite jednu karticu i pročitajte poruku za 27. jun 2023. godine.

Ako ste izabrali karticu broj 1 - Ja biram da budem slobodan i srećan. Ja sam zdrava i srećna osoba. Sada sam spreman da budem srećan. Ispunjena sam energijom i uzbuđenjem.

Ako ste izabrali karticu broj 2 - Stojim u radosti koju stvaram iznutra. Ja sam blistava, lepa i uspešna. Ja sam kreativana, strastvena i inspirisana. Uvek sam srećna, zdrava i srdačna.

Ako ste izabrali karticu broj 3 - Dozvoljavam da se protok pozitivne energije kreće kroz mene bez napora. Živim kreativan, živahan, strastven život. Radost je suština mog bića. Vibriram čistom radošću, obiljem i prosperitetom.

Izvor: Sensa