Ljudski um je misteriozno carstvo koje sadrži skrivene dubine misli, emocija i želja koje često izmiču našoj svesti, ali u velikoj meri utiču na naše ponašanje. Uz pomoć raznih psiholoških testovai alata pokušavamo da prodremo u podsvest i bolje razumemo sebe.

Jedan od zanimljivih psihotestova jeste test sa siluetama koji se sastoji u odabiru siluete koja otkriva suptilne aspekte naše ličnosti, emocija i skrivenih sklonosti. Danas istražujemo fascinantan svet psihotesta i saznajemo šta nam oni mogu reći o našem unutrašnjem ja.

Na ilustraciji iznad videli ste nekoliko ženskih figura, svaka figura odgovara određenom tipu ličnosti, a vaš izbor može pružiti vredne informacije o vašem trenutnom stanju uma. Hajde da se udubimo u ovaj fascinantan test i saznamo koja otkrića nudi.

Potrebno je da izaberete jednu siluetu sa slike - ispod pročitajte rešenja:

Silueta 1: Zaboravljate na sebe

Ako ste odabrali siluetu broj 1, često se nađete duboko zamišljeni o raznim pitanjima. Ova silueta se takođe može posmatrati kao poza žrtve. Uvek razmišljate o svima i svemu, ali vrlo malo mislite o sebi. Skloni ste da druge stavljate ispred sebe, pokazujući saosećanje i empatiju prema onima oko vas. Međutim, veoma je važno zapamtiti svoje samopoštovanje i početi više da cenite sebe. Odvojite malo vremena za brigu o sebi i samopoštovanje, balansirajući svoju brigu za druge sa sopstvenim potrebama.

Silueta 2: Tragač za harmonijom

Oni koji su izabrali siluetu broj 2 su promišljene osobe koje teže ravnoteži i harmoniji u svom životu. Više volite da slušate i razumete pre nego što iznesete svoje misli i mišljenja, težite ravnoteži, trudite se da budete objektivni i radije ne donosite prebrzo zaključke. Iako ovo pruža objektivnost, nemojte se ustručavati da prihvatite svoje emocije i izrazite ih kada je to potrebno. Dozvolite sebi da budete emocionalno izražajniji jer će to dodati dubinu vašim međuljudskim vezama.

Silueta 3: Samouvereni strateg

Izbor siluete 3 ukazuje na to da spolja zračite smirenošću i opuštenošću dok iznutra ostajete svrsishodni. Želite da uradite mnogo stvari i izgradite dalekosežne planove. Pritom se takođe više fokusirate na sebe. Briljantni potencijal lidera leži u vama. Vaše znanje i predviđanje vam omogućavaju da pravite ambiciozne planove. Imate potencijal da budete prirodni lider, koji vodi druge ka uspehu. Napravite korak napred i postupite u skladu sa svojim planovima; vaši liderski kvaliteti imaju potencijal da zablistaju.

Silueta 4: Harmonično oblikovana

Oličavate harmoničnu ličnost, bez napora pokazujete svoju snagu. Vaša snaga volje je nepokolebljiva, a vaš um vam omogućava da sa lakoćom prođete kroz teška vremena. U isto vreme ste snažne volje i ženstveni. Takođe ste dobri u flertovanju, ali u isto vreme i veoma harmonična ličnost. Ako ste muškarac, snažni ste i mudri. Ne zaboravite da oslobodite nepotreban pritisak na sebe i druge, stvarajući prostor za više lakoće i protoka u svom životu.

Silueta 5: Borba za preživljavanje

Izbor siluete broj 5 ukazuje da ste na putu ličnog rasta i razvoja. Iako ste u prošlosti možda iskusili osećaj žrtvovanja, sada težite samopouzdanju i snazi. Međutim, ponekad se i dalje možete osećati povučeno. Pokušavate da budete sigurniji, ali i dalje zatvoreni. Fokusirajte se na prihvatanje svoje seksualnosti i razvijanje samopouzdanja da biste dostigli svoj puni potencijal.

Silueta 6: Rasejani učenik

Za one koji su se odlučili za siluetu 6, često se nađete uronjeni u učenje, potragu za znanjem i smislom. Međutim, ova želja za razumevanjem može dovesti do sumnje u sebe i oklevanja u preduzimanju akcije. Vi ste osoba koja je često ometana stranom bukom, ali pokušajte da budete pažljivi slušalac. Imate malo iskustva, pa ste često nesigurni u sebe. Odmaknite se od stalnog učenja i počnite da primenjujete svoje znanje u praksi.

(Sensa)