Da li želite da znate istinu o sebi? Ovaj test vam može otkriti neke vaše karaktersitike kojih možda niste svesni.

Ova vrsta optičkeiluzije naziva se "obrnute figure". Vizuelne informacije u ovoj optičkoj iluziji su dvosmislene. Slika se doživljava iz dva ugla. U zavisnosti na šta su vaše oči bile fokusirane, mogli ste da vidite osobu koja spava ili klovna.

U ovoj iluziji jasno vidimo klovna koji gleda ulevo. Oči su mu zatvorene, a klovnovski šešir sa kićankama prebačen je na lice. Međutim, ako pogledate desnu stranu slike, možda ćete primetiti osobu koja spava udesno! Ovaj put šešir sa resicama je zabačen nazad.

Koga ste prvo videli na slici, osobu ili klovna?

Klovn

Pokazuje da imate dovoljno životnog iskustva. Ljubazni ste, simpatični i niste toliko emotivni kao što se drugima čini na prvi pogled. Najverovatnije ste optimista. Skloni ste da kritički razmišljate pre nego što postupite i donesete odluke. Ali ponekad ste impulsivni u donošenju odluka. Vi vidite životne probleme iz svih uglova i pažljivo ih analizirate. Nije vas lako prevariti i zavesti. Vlasnik ste analitičkog uma, što znači da većina odluka koje donosite dolazi iz vaše glave. Možemo reći da ste srećna osoba, znate da uživate u životu.

Osoba

U donošenju odluka, skloni ste da budete naivni. Često ne razmišljate previše o prednostima i nedostacima pre nego što donesete odluku. Zbog toga često nailazite na probleme uzrokovane površnom pripremom prilikom donošenja odluka. Najčešće donosite odluke, vođeni intuicijom i osećanjima. Pokušajte da budete malo pažljiviji u svojim postupcima. Ako budete pažljiviji, možete naći sreću u životu.

(Sensa)

BONUS VIDEO:

Test Ličnosti TikTok/mia_yilin