Da li ste videli dugu poslednjih meseci? Svi znamo koliko je lep i veličanstven prizor kada se duga raširi na nebu iznad nas. Međutim, ona nosi i posebna duhovna značenja.

Znak dobrih vesti

Kada se pred vama pojavi duga, vodiči vam kažu da ćete uskoro dobiti dobre vesti. Ponekad ove dobre vesti nisu za vas lično, već za nekoga ko vam je blizak.

Duga je poruka iz duhovnog sveta koja vas ohrabruje da ostanete smireni i pozitivni jer ćete uskoro dobiti informacije koje će vam promeniti život.

Simbol novog početka

Naravno, počeci nisu uvek laki, ali duga vam govori da će vas univerzum podržati i stati uz vas na novom putu za koji se spremate.

Kada vidite dugu, to je kao zeleno svetlo iz univerzuma da ste spremni za novi početak. Ovo bi trebalo da vam da samopouzdanje koje vam je potrebno da se upustite u nepoznato.

Bez obzira da li razmišljate o započinjanju novog posla, veze ili karijere, duhovni vodiči vas podstiču da skupite hrabrost, prionite na posao i prihvatite novi izazov.

Znak stabilnosti i mira

Duga se pojavljuje nakon kiše ili oluje i znak je da će se nebo razvedriti. Dakle, jedno od simboličkih tumačenja duge kaže da se i težak period vašeg života bliži kraju .

Uz to, univerzum vam govori da ostanete mirni i održavate emocionalnu i mentalnu ravnotežu. Ako imate problema da kontrolišete svoje emocije, uzmite dugu kao podsticaj da naučite kako da steknete kontrolu nad njima.

Znak ohrabrenja

Ponekad duhovni vodiči koriste dugu da nam pošalju poruke ohrabrenja, posebno kada se suočavamo sa izazovima. Ako prolazite kroz teško vreme i vidite dugu, život želi da vam stavi do znanja da niste sami.

Izvor: Sensa.si