Da biste se duboko zaljubili i održali zdravu vezu koja izdržava test vremena, morate biti voljni da svom značajnom drugom pokažete sve svoje autentične osobine ličnosti - dobre, loše, i ružne u nadi da će prihvatiti „ceo paket“.

To je barem cilj, ali često, u ranijim fazama veze, postoje aspekti nas samih koje bismo radije držali u tajnosti neko vreme zbog straha od odbijanja. Da bismo sakrili karakteristike koje smatramo manama, pretvaramo se da imamo druge osobine za koje mislimo da će nam doneti velike poene.

Pogledajte sliku i obratite pažnju na prizor koji prvo ugledate. Test ličnosti će vam dati objašnjenje.

1. Ako ste videli profil čoveka

Ako ste prvi videli profil muškarca kada ste pogledali sliku, potajno se pretvarate da ste neko ko se ničega ne plaši.

Kada počnete da izlazite sa nekim i veza prvo postane ozbiljna, volite da izgledate kao osoba koja neće dozvoliti da ih bilo šta spreči da formiraju snažnu romantičnu vezu. Pretvaraš se da te ništa neće naterati da se trgneš kada počneš da izlaziš sa nekim, čak i ako se zapravo plašiš ove nove obaveze.

Pokušajte i zapamtite da niste sami u ovoj vezi. Vaš partner će se osećati sigurnije znajući da delite njegove nade i strahove. Ako se čini da imate natprirodnu kontrolu nad svojim emocijama, to će vas samo razdvojiti.

2. Ako ste videli čoveka kako svira lulu

Potajno se pretvarate da ste neko ko uvek vidi svetlu stranu života u vezama.
Kada ste se vas dvoje upoznali, vi ste bili najzabavnija osoba u prostoriji. I čak i sada nećete da dozvolite da nešto promeni partnerovo mišljenje. Želite da misli da ste srce i duša svake zabave sa nepresušnom energiom.

Ipak, ovaj tempo nije moguće održati. Ako ova osoba želi da bude sa vama, naravno, voli vašu divlju stranu, ali sigurno će uživati i u drugim stranama vaše ličnosti – čak i ako samo sedite na kauču i bindžujete Prijatelje.

3. Ako ste videli ženu sa cvetnom krunom

Znate da je poslednja stvar koju mnogi ljudi žele jeste da je neko ko ne upravlja sopstvenim emocijama, pa se trudite da kanališete svog unutrašnjeg terapeuta i uvek imate nasmejano lice i ujednačeno držanje. Ne pokazujete bes, ljuutnju i frustraciju. Partneru želite da pokažete da ste uvek pribrani.

Nema apsolutno ništa loše u izražavanju besa kada se osećate ljuto. Mnogo je verovatnije da će vaš partner razumeti impuls da se naljutite nego da razume zašto osećate potrebu da to krijete od njih.

(Sensa)

BONUS VIDEO: