Sa ovim jednostavnim testom ličnostimoći ćete da otkrijete koji je vaš nivo narcizma. Ove četiri slike služe za istraživanje nesvesnog  i otkrivanje novih karakteristika ličnosti Psiholozi ističu da smo svi pomalo narcisi, ali treba razlikovati narcisizam kao razvojni proces i narcisizam kao poremećaj ličnosti sa svojim karakteristikama.
Sigmund Frojdje otkrio kod žena porast narcizma usredsređenog na telo nakon razvoja. Svi smo mi narcisi, ali svako na različitom nivou.

Koju sliku ste izabrali? Odabirom jedne od ove 4 slike, otkrićete koliki ste narcis.

SLIKA 1

Vi ste prilično uzdržana i skromna osoba. Obično se ne razmećete svojim kvalitetima i imate mnogo klase. Ako vas posmatraju, osećate se postiđeno, ali to vas čini još neodoljivijim u očima posmatrača.

SLIKA 2

Svesni ste da živite u društvu u kome je imidž sve i učestvujete u njemu kritički gledajući na njega. Vaš stil se razlikuje od stila drugih, jer imate svoj dobro utvrđen identitet koji znate kako da savršeno komunicirate.

Dosledni ste svom pravom ja i ne stidite se svojih nedostataka ili svoje najnezrelije strane. Nemate ništa protiv da tražite divljenje, ali sigurno ne želite da se pokažete. Živite dobro u svojoj koži i prijatno vam je sa drugima.

SLIKA 3

Vi ste osoba koja voli da se pokaže i ostane u centru pažnje. Sigurno ne volite da ostanete neprimećeni. Svesni svojih sposobnosti, koristite svo oružje koje vam je na raspolaganju da zavedete i osvojite one koji vas zanimaju.

SLIKA 4

Imate zdrav nivo narcizma. Nemate problema da prihvatite sebe onakvim kakvi jeste jer mislite da imate odlične kvalitete i uvek znate kako da se predstavite na najbolji način. Veoma brinete o svom telu i znate kako da to pokažete.

Znate kako da se okružite ljudima koji vam daju prostor i koji su spremni da vas pažljivo saslušaju i dive vam se. Možda ste osoba previše fokusirana na sebe.

Možda će vas zanimati i kako da prepoznate prikrivenog narcisa.